Friday, July 20, 2012

TokYo StReet + TS JuLy 2012

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 7:36 PM
Assalamualaikum... http://www.emocutez.com

Terlebih dahulu Wa mengucapkan SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA kepada semua warga Islam di seluruh dunia!. Sekejap aje dah masuk bulan puasa, pejam celik pejam celik *main cak cak* dah pertengahan bulan Julai.

Baru2 nie Wa and the Geng (bawak geng beb..) pergi Tokyo Street yang betul2 terletak di bandar Tokyo, Jepun. Modal nak pergi sana pun murah tau. Nak tau berapa? Tak lebih dari RM10 ^^. Dimana kat situ semua barang2 atau makanan berkonsepkan Jepun.

OK! Fine Wa Tipu korang. lalala http://www.emocutez.com *buat muka tak bersalah*. Tokyo Street ade jer kat dalam Pavillion, Kuala Lumpur. Ini hasil idea Mashi yang pernah pergi sane. Wa & Jien pun mau try ade ape kat sane. Lagi2 Wa nie ade suke tengok drama Jepun.

cats3

Time nie kiteorang baru nak bertemu (ayat macam dah bertahun2 tak berjumpa) dan janji jumpa di Times Square. Sebelum tu kiteorang nampak patung besar gedabak depan Main Entrance, ape lagi *Jakun* jap tengok patung Gadis korean tu Hehe baru lar snap gambar2 buat nak tampal kat siling bilik tidur. Bila bangun aje nampak dan nak tidur pun nampak. Wa nie masih berangan2 lagi mau ke luar negara cuma tunggu masa jer.

cats (2)

Gambar nie barulah kami bertiga “Do Re Mi” sampai ke destinasi Impian ala2 berada kat Tokyo kononnya. Comel kan Wa pose dengan Ais Krim PERCUMA tu. kalau korang perasan setiap gambar ade aje pegang ais krim Hehe~ Rembat makan 2 ais krim pulak tu. Kami dapat FREE Ice Cream dalam perjalan nak ke Pavillion beb!

Mata Kiteorang http://www.emocutez.com bila nampak makanan PERCUMA. Ape lagi kiteorang buat muka Budak Comel mintak Aiskrim kat mesin tu, dapat extra Free Gift Note Pad Coloful gitu tibe2 jatuh.

cats4

Jalan… Jalan.. http://www.emocutez.com dengan suke ria. Tibe2 nampak pulak makanan Sedap (dalam gambar diatas). Kami pun BELI! Mula2 nak beli cream puff tapi ramai pulak orang beratur. Kenangan tak boleh lupa kat sini, bila kiteorang test Ice Cream Kenberi banyak kali <---- Isi perut dulu baru jalan HAHA!

cats6

Nampak tak patung DOMO kat situ!? Sebenarnya Wa takut nak bergambar dengan dia…. Nanti dier MAKAN Wa! Domo tu dah bukak mulut besar2 dah tu nampak gigi berseri pakai ubat gigi Fresh & White.

Kami pun dah tak larat nak berjalan, kaki dah bagi isyarat SAKIT tak tahan tapi PERUT lagi meragam Lapar.. Lapar… Lapar..

.
.
.
.
cats
http://www.emocutez.com
(tanpa kata apa2)

cats5

Walaupun tak dapat nak beli, ambik gambar patung comel2 pun jadi. Hah! Teringat part dimana kami bertiga kat kedai Pameran ART. HAHA! Kelakar!

Amoi keje kat situ http://www.emocutez.com “HEY! NO CAMERA PLEASE!” *sambil tunjuk sticker tampal kat tepi dinding kedai tu ‘NO CAMERA’. Muka buat tak bersalah seperti biasa pergi meninggalkan kedai tu…

Dalam hati http://www.emocutez.com ngeh ngeh dah dapat tangkap.. Gambar tu…. tak perlu tunjuk kot sebab ternampak ade patung tu dalam keadaan tak senonoh.. hee~

Tamat sudeh entri hari ini.. http://www.emocutez.com

2 komen:

マシトマ said...

Jumbo Wagashi nama makanan sedap tuh~

hope dapat la.. gi lagi.. nak beli Hokkaido cake pula :)
then.. ade rezeki.. nak try mochi xD
*da byk kali gi pon..ngn korang je bru dpt pluang nk beli*

Wawa Takizawa said...

haha.. wa nyer trkena xsedap lak..
blck pepper tuna cheeeese huhuk~

kat Hokkaido tu blom merase lg~ comey jer dlm kotak..kumpui duit leh bli mcm2 haha~

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting