Sunday, May 13, 2012

Let's Go ShoppaOnline :)

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 6:27 AM
Gembira tak terhingga bila dah mencuba satu teknik nie yang memang hebat! Ape yang Wawa merepek nie? Sebelum nie Wa ade buat fanpage untuk jual-jual beg korean style gituw~ Tapi buntu LIKE tu susah sangat nak dapat lagi2 baru nak bermula dalam perniagaan secara online kat facebook.

Lepas Wa mencuba satu teknik rahsia nie, memang terkejut jugak! Sehari boleh dapat 100 LIKES dengan mudah dan kos yang murah :). So, Wa harap dapat la capai target 700 likes dalam masa seminggu nie :) Biar slow2 dulu. Sikit2 lame2 jadi bukit.

Disebabkan nak menarik ramai orang suka fanpage Wa, Wa design sendiri guna photoshop CS5. Tengok nie.. Tengok nie..


Yang cover yang bahagian atas fanpage Wa :) Buat simple2 saje pun dah cukup. Nak lebih2 bukan Wa nie berotak kreatif pun. HUhuk! Yang bawah nie pulak, baru saje Wa design sebagai landing page Welcome untuk sampaikan suruh orang LIKE my fanpage :)


HEHEK! Pandai pulak Wa nak design2 nie. Wa kan hobi suka photoshop2 nie. Kadang2 tu xreti terus pergi search kat pak cik Youtube memang berlambak tutorial mereka ajar.

Oh ye! Sesape yang sudi atau suka beg2 cantik dan comel boleh lar LIKE ye! Disini http://www.facebook.com/LetsGoShoppaOnline Thanks!

p/s: seronok berniaga online, 3 sales dah masuk :D

2 komen:

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting