Sunday, May 6, 2012

Alangkah HAPPYnye main tweet! tweet!

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 9:23 AM
Location: Dekat rumah melopong depan PC
Listening to: Najwa Latif - Kosong


Bosan. Bosan. Bosan. http://www.emocutez.com. Itu yang bermain dipikiran Wa dalam pukul 2 pagi. Hamek kau pagi2 buta mata tak lelap. Insomnia~ Insomnia~ Mak pun bising sebab tak tidur lagi. Apa boleh buat mak? Selalu ada jer syaitan dok gayut kat mata tapi sekarang tak nak pulak..

Wa tak tau nak buat apa so bukak laman Mak Cik Youtube untuk menghiburkan Wa waktu2 sebegini (skema punye ayat). Dengar lar lagu2 Najwa Latif dan kebetulan dia dah upload lagu official untuk kosong baru jer. Pastu dok melayan pulak yang manusia2 yang buat cover lagu. Sana... sini.. situ.. lar.. Tup! Tup! Terjumpa satu cover lagu kosong yang dinyanyikan memang sedap weyh~ Buat Wa jatuh cinta dengan suara dia http://www.emocutez.com...

Lepas tu Wa tengok ler semua video yang dia ada, semua video Wa dengar.. Heheh http://www.emocutez.com . Suara memang sedap macam Anuar Zain gituuuw~ Dia ada bagi sekali dengan akaun twitter, so Wa pun apa lagi kan follow ler. Tak disangka dan Wa tak tau rupanya dia salah seorang artis kumpulan Forteen. Walaupun time tu tengah blur2 siapa dia nie... http://www.emocutez.com. (Name kumpulan tu macam pernah ler dengar)

Dengan jari Wa yang tak letih tup! tap! kekunci nie, Wa pun pergi tanya Pak Cik Google yang genius tu..http://www.emocutez.com. Oh! Baru tau kumpulan Forteen nie dibawah KRU. ( kesian betul lar Wa nie, baru nak tau???. asyik layan korea lagi!)

Orang yang dimaksudkan Wa tu.. Ariz Forteen.. Yang dia punya Youtube Lufias89. Kalau tak salah wa lar kan, Lufias tu kalau diterbalikkan jadi Saiful. Heh! Kreatif! Kreatif!

Wa tanpa membuang masa.. (ceh!) Wa update tweet2 dengan gembira taruk tag @lufias89.. Dan ku memang tak sangka! Pertama kali try tag nama artis nie! Dia retweet heheh gumbiranyeee macam dah.. http://www.emocutez.com.

**klik bagi dia membesar...

Ye lar jakon! jakun! First time tweet artis, first time di retweet oleh artis.. Wa tengok pun dia jenis melayan peminat2. Dah macam artis koreaaaa larrr pulakkk weyhh~ kehkeh XD tetiba teringat Park Jungmin! Artis yang memang menghargai bebenor dengan peminat2 dia sampai  ada bawak hadiah2 peminat tuu..

Jari jemari Wa nie jahat jugak, pergi tweet @shilaamzah tapi tak layan. Wa tau dia busy dok melayan peminat ramai. Dan tak sangka jugak! Shila Amzah retweet yang Wa liked video dia beb! heheh lagi bertambah sewel ek Wa nie. Yippiee! Yippiee! Sorang2.. http://www.emocutez.com


Kan best dapat artis yang macam tu. Semua peminat2 pun akan sokong sentiasa. Dah tak lari kemana pun. Mereka buat peminat2 berasa gembira! 

Oleh itu, kata2 terakhir Wa... Kejayaan seorang artis adalah bermula dari mereka menghargai peminat.. Hulamak! Comeyy nyeee ayat Wa.. >.< (syok sendiri)..

http://www.emocutez.com


4 komen:

マシトマ said...

muahaha.. msti teruja kn.. cmtu ler.. rsenye msa k.mas jmpe twitter artis2 nih.. tp kn.. k.mas x tweet kt dowg pon.. malu xD

Wawa Takizawa said...

of coz teruja..kehkeh XD
xslalu wa tag org selain toma, tu yg tag artis mau try :p bosankan mase tu T.T
artis korean wa nak gak tweet tp xphm tulisan dorg pulak haha XD

マシトマ said...

tau ialah xpew.. tp.. kdg2 kalo dowg tweet gmbr bru heehee.. teruja gk nk tgok n share xD

Wawa Takizawa said...

btoi! btoi! btoi!
wlaupon xphm pe dorg tulih at least leh tgk gmbr dorg upload hehe XD
kalo berkenan leh curik wat simpanan haha XD

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting