Tuesday, April 24, 2012

Alhamdulillah. Alhamdulillah. Syukur...

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 6:48 PM
Dah lama tak update blog nie sebab kering idea. Pada Jumaat lepas Wa ada masuk satu program kerja dirumah oleh Jobdirumah yang menyediakan latihan khas untuk bekerja dirumah. Dah lama jugak Wa pantau kot2 terkena tipu. Sekarang mana boleh percaya sangat benda2 macam nie kat internet, banyak penipuan berlaku. Wa nie dah banyak kali tertipu tapi tak serik jugak mahu cuba.

Wa search kat pak cik Google dengan mak cik Yahoo, ramai yang beri response negatif dan positif. Tapi Wa degil jugak nak mencuba. Kalau tak cuba mana nak tahu yang tu scam atau tidak.

Hari ini terbuktinya memang ternyata bukan scam yang diperkatakan oleh segelintir orang...


Apa yang diterangkan oleh Jobdirumah sememang betul2 wujud pekerjaan yang ditawarkan di internet atau dikatakan pekerjaan maya. Mereka senaraikan syarikat2 luar negara untuk bekerja bersama mereka dan dibayar dalam USD.

Setakat ini saje entri hari ini.. Daaaa...

0 komen:

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting