Friday, January 20, 2012

One Of My Dream: Macau! I Will Be There Soooooon....

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 5:20 PM

Bertapa cantiknya pemandangan kat Macau nie. Wawa dapat tau pasal Macau nie pun dari drama korean Boys Over Flower lar nie. Tang part tunang Go Jun Pyo punya tunang pergi sana. Lepas tu semalam pulak tengok cerita Hitler Didi, lagi lar buat Wawa rasa nak pergi sana. Cantik! Cantik tengok kat TV lar diorang berlakon. Tak tau kalau dapat pergi sana macam mana lar mata memandang ye.



Hah! Nie salah satu kedai yang menjual Tat Telur Macau. Memang sedap! Eh! Bukan maksud Wa makan kat sini. Pergi sana pun tak pernah lagi. Tapi Wa selalu beli kat kedai bakery dekat rumah. Dulu selalu beli tat telur yang biasa tu tapi kali nie kedai tu dah stop jual. Jadi diorang start jual tat telur Macau nie. Kalau ade time promotion ade lar dapat sebiji RM0.99. Wah! Memang beli banyak untuk Wa seorang makan. Yup! Wa memang gila segala-gala tat. Tat nenas! Tat telur! Hehe.
Wa dah pun survey tengok kalau nak pergi sana. Usha jap kat website AirAsia. Mereka tawarkan dalam RM200 hingga RM800 tengok hari lar. Kalau time raye cina nie harga memang RM800+ gitu.. haiyooo.. Tak ape Wa! Mulai sekarang, Wa kumpul duit ye! Mau pergi sane.

0 komen:

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting