Monday, January 2, 2012

New year: keracunan makanan :(

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 8:54 AM
Dear my lovely bloggie,
Hari nie Wa tak berapa sihat tapi dah ok sikit daripada semalam yang agak teruk sakit.
Semalam cuti New Year Wa pergi Seremban saje saje mau jalan daripada duduk kat rumah tak buat ape pun.
Singgah makan kat Terminal One Seremban. Dah lapar. Balik jer dari sane naik bas express buat Wa sakit kepala. Maybe dah lame tak naik kot tak pun tak biasa naik bas 2 tingkat. Huhuk.
Dah sampai rumah tak payah nak cakap kalau dah penat memang terus landing kat kusyen tidur.
Elok bangun tidur jer terus ke tandas muntah.. Muntah.. Dan muntah.. Sakitnye tak tahan, rase nak mati pun ade. Orang yang pernah keracunan makanan tau lar how it feel.
3 jam muntah memang menyakitkan sampai mengganggu Wa nak tengok Masterchef. Lepas tu kompem lar terlentang kat katil demam panas. Tapi sekarang demam dah berkurang.
Pagi nie bangun walaupun tak larat perut kosong sebab semalam dah muntah banyak, makan jer lar bubur udang kering sikit. Tak ade selera makan.
And then timbang berat badan. Fuh.. Banyak perbezaan berat badan dah turun ke 38 kg. Ini akan membahayakan kesihatan Wa kalau terlampau turun mendadak. Tapi nak buat macam mane perut Wa sensitive.
Harap Wa kembali pulih balik. Bosan kalau terlantar atas katil 24 jam. Sebab tu Wa membebel kat blog nie.

|Sent using a Sony Ericsson Aino U10 mobile phone|

0 komen:

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting