Monday, January 9, 2012

FriendCaster For Facebook Android Memang Besh!

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 7:52 PM

Wa surf internet mau cari facebook android tapi bila jumpa tak boleh pulak nak download. Yang kat dalam tablet android WA dah ade tapi hampeh tak tau kenapa asyik kena force close aje memanjang buat Wa menyampah terus unintstalled. Haha! Geram tau!
Cari punye cari. Tu dia! Dah jumpa yang lain tapi lagi hebat dari facebook android! Nama kat android market FriendCaster for Facebook. Kalau kat market android kena berbayar. Tapi dekat sini percuma aje nak download tak perlu caj
Baru hari Wa download so tengah godek godek geledah semua ade ape yang best yang buat dia diantara TOP android application kat market. Memang benar BEST guna! Korang boleh upload photo dan video. Boleh tag kawan-kawan. Boleh add kawan. Boleh komen. Boleh chat, baca message dan juga balas. Nak kata complete lar Wa suka!
Buat masa nie masih dalam membiasakan diri menggunakan FriendCaster nie. Lagi dia punye design cantik :). Wa recommend sesiapa yang ade android boleh lar download application nie. Berbaloi guna!
Ok lar setakat mau berkongsi sahaja :)

0 komen:

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting