Tuesday, December 6, 2011

Wihoo! Today I received Android Tablet that I bought last friday.

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 7:07 PM
Yippee! Yippee! Hari ni aku dah dapat tablet android yang aku beli secara online last friday. Sekarang kan trend ramai pakai android jadi aku pun teringin beli. Aku pernah sebut pasal nak beli tablet nie pada post yang lepas. So here the tablet I bought. Akhirnye dapat jugak beli ape aku idamkan. Memang dari dulu lagi sejak form 4 ape yang aku inginkan nak beli aku akan beli pakai duit sendiri. Lagipun aku dah mula mencari duit sendiri pun sejak sekolah lagi aku meniaga depan rumah jer. Barang pertama yang aku beli ialah handphone pakai duit hasil aku menjual :).
Ape yang aku nak buat dengan tablet nie? Dah tentu aku beli tablet nie mencari duit lar. Bapak aku ajar untuk mencari duit dengan perniagaan sendiri lagi bagus daripada jadi kuli bawah orang mengikut perintah. Ayah cakap biar lar kite yang jadi bos dan kite lar pekerjanye. Hehe. Sayang laptop aku rosak yang tak boleh dibaiki lagi. Huhu. Sedihnye. Tu yang beli tablet buat sementara waktu.
Perniagaan ape aku nak buat? Tunggu jer lar aku berjaya nanti.. Bye!
|Sent using a Sony Ericsson Aino U10 mobile phone|

0 komen:

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting