Monday, December 5, 2011

Having fun on weekend

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 1:57 PM
Seronoknye keluar jejalan hujung minggu. Lagi seronok bila ade orang mau belanje tengok wayang. Hehe. Sukenye! Tengok cerita ape? Layan ja cerita Twilight Breaking Dawn. Baru nak tengok lar sekarang nie. Orang tengah hot tengok Ombak Rindu, aku tak tau besh sangat ka cerita tu? Tak tau kot ade Aaron Aziz si kacak Singapore. Hehe. Tu kan orang mau layan. Hot macam cerita Lagenda Budak Setan dulu nie. Hall kat cinema asyik penuh ja sampai malam. Aku sekarang nie dah tak nak layan tengok kat GSC, lagipun jauh dari tempat rumah aku. (Masa keje boleh pulak ulang-alik setahun). Ape-ape pun aku pergi wayang dekat saje lar TGV Wangsa Walk pilihan hati. Hehe. Kat situ cantik kerusi dier depan-depan concession. Tapi part yang aku suke kat situ kan.. Diorang taruk tv kat concession, so tak lar customer bosan nak beratur kan.
Habis tengok wayang ingat nak melantak Hot & Roll tapi keluar lepas tu lupe pulak. So kiteorang balik singgah kat Tutti Fruitti di Prima Gombak. Teringin mau makan yogurt.. Wah sedap! Habis RM30 lebih untuk 2 orang makan tapi puas tau makan. Tak cukup pulak teringat kat orang kat rumah mau makan ape, so order pizza favorite aku kat PHD. Hensem cashier tu.. Ehem! Ehem! Cukup! Jaga batas penglihatan tu Wawa. Hehe. Balik rumah bantai jugak pizza sebab nak membesar tapi tak besar-besar pun sampai sekarang.
P/s: Bila lar mau dapat pergi Sunway Piramid mau makan yogurt aku nampak sedap kat dalam tv afc channel. Sebelum nie aku impi nak pergi icity dah tercapai, kali nie Sunway Piramid coming soon. Daa~
|Sent using a Sony Ericsson Aino U10 mobile phone|

0 komen:

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting