Thursday, November 10, 2011

Vampire Cat

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 3:21 PM
Hamboi! Black nie menghilang sekian lame tak ingat nak balik. Orang punye lar risau pape jadi kat die entah macam mane lar die. Raye haji hari tu baru batang hidung bermisai muncul. Masuk rumah terus mau makan and tak tengok kiri kanan dah.
Al maklum lar, kau dah besar Black. Keluar cari mambang kat luar lar ek. Dah mule jadi playboy lar ek kasi mambang tu boncit. Dah pandai curang dengan tuan ye sampai tak mau balik rumah.
Mak aku lar nie bagi name Black padahal hitam lar sangat hehe. Semua orang sayang kat Black lebih sebab die ikut cakap kiteorang. Lagi-lagi Black nie yang konon sekor jantan terakhir, tak mau layan tido dalam bilik biasa. Black nie layan bilik ade aircond. Hot sangat lar tu tak layan kipas.
Sekarang Black dah duk kat rumah setelah lame die mengembara lar kan, jadi kitorang lepaskan rindu membuatkan die jadi Vampire Cat haha.
|Sent using a Sony Ericsson Aino U10 mobile phone|
(Wawa Nasir)

2 komen:

kai said...

waaaaaaaaaaaaa......
sebijik mcm Luna...
tapi dia da xde =(
miss HER!

......IKLAN.........

salam..
jom join event anjuran saya..
sila klik SINI

Wawa Nasir said...

Xde? Hilang ker?
Ciannye.. Xlame Luna blk lar tu

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting