Tuesday, November 22, 2011

Today quote :)

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 10:48 PM
Yes! I agreed with these quote. If you really care about them or someone that you loved and this is what should be. Wah! Suke pulak aku mencari quotes. Sometimes buat aku rasa lega dan semangat to live tu datang balik. You are important person in my life. If you do! They no need to be lied, no excuses and no broken promises. Kalau menipu pun tak kemana pun nanti kebenaran akan terbongkar jugak kan. When the truth has been found out, dah tiada lagi kepercayaan kat penipu. Ape yang kamu cakap lepas nie dah tak ade makna nak percaye kau? Ade orang cakap you are the important person in my heart? Tapi selalu bagi alasan itu ini tak boleh. Kalau aku kan paling tak suke orang yang mungkir janji! Janji bagai nak rak setiap masa cakap I janji ok. Puihh! Hamik kau! Bosan dengar janji kosong. So start learning it before you say that person important to you! Ok!
|Sent using a Sony Ericsson Aino U10 mobile phone|

0 komen:

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting