Friday, November 18, 2011

My favourite among tarts

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 8:27 PM
Aku memang suke sangat-sangat makan tart. Segala-gala tart aku bantai makan. Tart nenas, tart telur, tart keju dan macam-macam. Aku kerap makan tart telur sebab tart paling murah hehe. Tapi aku paling suka kalau cheese tart blueberry walaupun aku tak boleh nak makan selalu nanti cheese tu buat aku jadi tembam. Huhu. Aku nie susah gemuk tau tapi senang pipi naik. Kalau aku merajuk aku tak main tart telur ok! Nak blueberry cheese tart! Tak nak lain! Manyak songeh kan aku nie. Baru tau aku nie mengada-ngada. Hehe. Orang tak nak pujuk baru tau.
Hah kalau nak pandai ambik hati aku tapi tak tau aku suke makan ape.. Jangan harap aku terima. Whuahaha! Jadi anak dara tua. Tak kisah pun! Selagi aku tak jumpe orang yang ikhlas sayang aku bukan hanye cakap saje tapi take action. Kalau aku dapat rasa kasih sayang orang tu aku akan terima. Tapi zaman sekarang nie susah nak cari kejujuran. Aku bukan Playgirl yang sesuke hati terima semua orang. Aku hanye lar seorang gadis yang suke makan blueberry cheese tart. Hehe.

|Sent using a Sony Ericsson Aino U10 mobile phone|

2 komen:

kai said...

wow!
sedap tart tu...
sy suke egg tart!

Wawa Nasir said...

Mmg feveret! Slalu bli kat john king dlu tp skrg jarang huhu

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting