Tuesday, November 15, 2011

Album kawen siap! :)

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 10:57 PM
Akhirnye siap sudah album kawen kawan aku nie. Makan masa yang lame jugak mau siap. Banyak keje kena buat. Bukan satu album kawen saje tapi banyak yang dah tangkap gambar dalam proses touch up and editing semua bagi cantik lagi gambar.
Sape yang tak mau gambar kawen diorang cantik kan? Perkahwinan hanye sekali saje dalam seumur hidup. Nak simpan kenangan manis semasa diatas pelamin dan jugak disekitar kawasan permandangan yang cantek-cantek. Hamboi! Tibe-tibe aku berangan mau kawen pulak. Haha. Tapi muke tak nampak siapakah gerangan jejaka tu. Siape?
Lagipun dah nak dekat hujung tahun dan tak lame lagi tiba tahun yang baru dan azam yang baru. Album nie disekalikan dengan kalendar tahun 2012 istimewa untuk kawan sekolah aku nie, Fara. Kalau korang tengok kat belakang kalendar tu ade gambar kawen :) nanti kalendar tu dah sampai penghujung tahun 2012 dah tentu tak mau buang kan. Gila! Mau buang sekali gambar ka? Boleh buat jadi frame ma~ taruk atas meja ka almari suke hati lar.
Akhir kate daripada Wawa, semoga Fara & pasangan hidupnye Mus berbahagia diakhir hayat mereka. Amin. Sorry sebab mengambil masa yang lame untuk siapkan korang punye.

|Sent using a Sony Ericsson Aino U10 mobile phone|
(Wawa Nasir)

0 komen:

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting