Sunday, November 20, 2011

Akhirnye frame gak gambar konvo

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 6:53 PM
Punye lar lame gambar konvo aku nie dok dalam sampul tapi tak letak dalam frame. Busy lar konon, tak pun aku nie kadang-kadang malas cuma tunggu masa rajin ja.
Alang-alang aku kemas bilik. Ternampak pulak gambar konvo dalam sampul dan frame pun terbiar camtu ja. Aku pun rajin kan diri yang frame berhabuk tu aku lap bagi berkilat gitu and then taruk gambar. Hasilnye kat gambar atas tu ler. Hehe. Comel tak aku? - Hampeh photographer tu ambik time aku pandang arah lain. Aku tak tau mau tengok photographer yang mane satu kan. Ramai betul. Jadi orang popular sekejap pun jadi lar. Haha.
|Sent using a Sony Ericsson Aino U10 mobile phone|

2 komen:

ai_jiejin said...

wah,,cantikx2..^^ kak yu frame letak kt dpn ruang tamu..hehe
sume tuh gift dpt ke?

Wawa Nasir said...

Wa xleh nk ltk kat tamu nt kucing laga2 abes pecah kang huhu

Gift tu sume yg korg bg tu. Dh bape thun bru nk hias kalo x dok dlm kotak ja

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting