Monday, October 31, 2011

Yee mee sizzling sedap! My favereto0!

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 8:40 PM
Tadi dok main sms dengan kawan pasal festival japan yang akan datang dorang nak buat kat midvalley. Kitorang pun dah plan nak pergi sane, dah lame tak hangout same-same kat midvalley.

Aku kalau pergi sane nak makan (keje aku makan jer tau ek) dah tentu mee sizzling yang aku cari. Tak kisah ape orang nak cakap 'tak bosan ker asyik makan nie aje'. Hello0o... Suke hati aku ler.. Kalau tak.. Tak name makanan kegemaran aku.

Hamboi jauh-jauh mau makan nie aje padahal kat KLCC pon ade. Tak mau kat situ tak berape sedap bukan tak sedap langsung. Lagipun 1st time makan mee sizzling pun kat midvalley. Sedap wo0rh~

Insyaallah kalau ade rezeki mau pergi lagi bila time festival japan tu lar dalam bulan 12 kalau tak salah aku. Aku dah plan-plan selain singgah festival tu, aku mau lawat taman haiwan kegemaran aku hehe tengok meow meow gebu-gebu gitu.. Ham ham hamster! Macam-macam lar.

Tunggu gaji lar.. And kalau dapat cuti ;-)

※Sent using a Sony Ericsson Aino mobile phone※

6 komen:

ai_jiejin said...

wah~sedapnye..bile tgk pic tuh!! ^0^ hehe
xsabar la plak..

Wawa Nasir said...

sedap kan... wa gk gmbr pon dh terliur lg pulak kalo dpt hehe suke nyeee...

mashi toma said...

wa sms spa.. k.mas xde kew T.T

Wawa Nasir said...

nie lar plan yg kte nk pergi tu k.mas...
kan k.mas yg gtaw psl festival tu..

mashi toma said...

eh yeke.. alolo.. sowy la.. em.. hope sgt dpt gi... hee.. wa pon cube2 la usahakn supaya dpt gi :)

Wawa Nasir said...

insyaallah kalo dpt :) mmg teringin nak pi lg

dah lame kot xpi (lame lar sgt...) :)

kalo time christmas de pokok2 kn besh hehe

SANTA!

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting