Sunday, October 9, 2011

Nak Ipad 2 atau Apad irobot?

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 11:23 PM
Hamboi... hamboi.. sekarang orang asyik sibuk nak beli ipad 2 dan ade dah beli. Jeles aku! Aku mane lar mampu mau beli benda alah nie beribu-ribu. Adeh lain la kalau kawin dengan datuk orang kaya haha! Tapi tertarik jugak dengan pakej yang ditawarkan oleh Digi. Lagipun tu untuk internet plan ipad jer pun.


Canggih memang canggih.. Boleh main facebook tapi sayang ler tak boleh pulak nak main facebook games. Kadang-kadang main facebook pun ade jugak boring, nak hilangkan boring kite main layan games buang habis masa kat situ haha.

Tiba-tiba aku ade lar jumpe benda alah satu lagi nie rupa macam ipad tapi bukan.


Bila nampak Apad nie, teringin nak beli yang nie pulak. Al maklum ler aku punye laptop tak dapat diselamatkan. Dah tak ade denyutan nadi lappy aku tu.. Sedih betul! Yang best aku review Apad nie dijual murah dalam linkungan harga RM200-RM400 macam tu. Ade dia bagi sekali dengan keyboard free and yang kena charge, tengok penjual lar.

Tapi tak semua kedai jual Apad irobot nie, cuma ade kat internet jer aku search. Apad nie ade flash so boleh main games facebook :). Walaupun RAM dia tak berapa lar laju macam Ipad 2 tu... Tambahan pulak Apad nie ade Android Froyo so ade bermacam-macam application kite boleh download.

Minat pulak aku mau beli Apad nie, murah and ade penjual tu siap bagi 2 years warranty. Walaupun panjang warranty mau jugak kena pergi Penang hoho. Nasib baik dekat kampung aku. :) . So itu saje lar! Biar aku mimpi gajet nie. Mane tau turun dari langit. Kedepap! kelapa jatuh! Kannn... See ya!

0 komen:

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting