Thursday, October 27, 2011

4 bottles in our lives.. Which 1 r u?

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 11:04 PM
Our lives? Yup.. Yep.. Aku dapat benda nie daripada kawan facebook jugak. Dia kat stage 3 dah.. Tunggu nak ke 4 masuk wad jer kalau tak mau berhenti.

Aku? Aku takat 1st stage jer haha 2nd dah try banyak kali terus masuk hospital sebab ketagih minum dulu kan. So padan muke aku!

So sesiape yang dah sampai ke 3rd stage tu awal-awal tu berhenti lar minum sebelum terlambat. Ingatlah orang yang tersayang :). Minum arak tu tak baik untuk kesihatan! Akan merosakkan akal fikiran. Aku tau kebanyakan orang minum arak nak hilangkan rasa sedih, stress and macam-macam lagi tapi tu bukan caranye.

So berhenti lar sebelum ke stage 4 tu haa.. Memang dah terlambat sakit-sakit baru nak menyesal.

※Sent using a Sony Ericsson Aino mobile phone※

0 komen:

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting