Friday, March 18, 2011

Fahrenheit 88 & Pavillion.. Wihooo.. :)

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 1:11 PM
Bukan senang nak jumpe kawan bila dah keje ni. Dulu yela study same-same dating same-same makan same-same, pergi bilik air pun same-same Ooppss.. Pergi bilik air jer bukan masuk sekali dalam 'bilik' tu. Dalam banyak-banyak kawan yang aku ade, yang paling bertahan lame kawan dengan aku kawan SATU kolej. Dulu rapat zaman sekolah kawan asyik-asyik pindah sebab tu aku dah biasa keseorangan.

Kali ni, aku dengan my darling laling pergi enjoy dekat Fahrenheit 88. Tak pernah la kiteorang pergi situ. JAKUN jadinye masuk sane haha! Jumpe JEJAKA-JEJAKA hensem kat sana ramai sangat! Sampai sanggup cakap nak keje kat situ la! ( Ooopss terjujur pulak )


Aku ni tak pandai nak tipu. Budak lurus sangat tu yang selalu kena buli jer! KAdang-kadang tu terpaksa tipu tapi TAK selalu sebab nak jaga hati orang kan... OK NEXT!


Kalau dah jumpe bear-bear comel memang susah nak berenggang. Sempat lagi aku...


Eh bukan tu jer.. Patung PELIK kepala besar pun aku suka ambik!


Suka betul patung pelik ni . Bergambar aje la yang dapat.. Nak beli memang tak mampu kalau dah harga RM40 gituuu.. d~.~b Aku paling suke kalau orang hadiahkan patung :) sebab aku tak suka bunga! Suke benda yang tahan lame (sebagai kenangan) dan berguna macam MAKANAN! masuk dalam perut..

Dah jadi gila tang situ.. Mula pulak kalau dah masuk UNI QLO!



Kiteorang memang tak akan beli pun, saje aje nak bergambar posing jer lebih dan KETERLALUAN HAHA!

Dah posing kat situ tibe-tibe terjumpe la pulak KUROKI MEISA!



Bergambar dengan GAMBAR dia pun dah cukup hehe~ :)



COMEL kan? Patung jer banyak!


Sebelum kiteorang pergi dari Fahrenheit, sempat kami dan kami jadi MODEL...



Jalan punye jalan, alang-alang tu jer kan kiteorang pergi Pavillion keliling sane pulak!





Akhirnye makanan yang diidam-idam selame ni dapat jugak aku beli. Kalau tak terliur aku dalam mimpi tak dapat-dapat noh~ GULA-GULA KAPAS!



Keje aku makan.. makan.. makan..



Sebelum beredar MOH ler tepi PATUNG jadi model jalanan tepian tangga KYAAA~



Tamat la KAKI kami lenguh berjalan sane sini.. Tak boleh lupe, ade FREE SHOW yang kami dapat tengok jugak HAHA! Biar Aku, Toma & Jien saje yang tau...

-kenangan 9 march 2011-

4 komen:

ai_jiejin said...

hohohoho~
mmg cedey nd menghiburkn hati..wa pnye entry nih.. XD
shh..yg pat last skali tuh..haha
tp wktu nih mmg DA BOM LA~~!!
jln2 pnye jln..smp kaki nk trcabut pon xpe..aslkn mata da cuci ngan jejaka2 kiut+encem hehe~ ;P

mashi_toma said...

finally, dpt gk baca entry nih and comment ^^
wish I could be there with you guys again!!
miss this moment so much!!

Wawa Takizawa said...

ai_jiejin:

yg mane sedeh? part kwn rapat asek pindah tu ker... huhu nk wat cane

kehkeh.. klakar org tu wat slamber badak jer free show bg kte tgk

kyaa~ wa suke yg keje kat uni qlo tu comey!

Wawa Takizawa said...

mashi_toma:

biler2 jer kalo kte same2 free yer!

kte lepak tang len pulak hehe~

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting