Thursday, February 3, 2011

Yogi Bear! My Boo Boo...

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 12:03 AM



KYAAA~!!! Dah lame punye tunggu nak tengok cerita MY BOO BOO YOGI BEAR. 1st trailer dia keluar nampak macam besh. Tak ape! Tak ape! Kalau aku tak ade keje.... Aku hilangkan diri nak tengok BOO BOO esok nanti keje HAHA! Shhhh...!!! Diam-diam aje nak buat ni! Dah la comey suara YOGI BOO BOO sampai termimpi-mimpi keluar air liur basi melekat kat bantal. (tak senonoh punye budak!)

Alamak! Terlupe pulak ade 'YOGI BEAR HIDUP' nanti jaga kat pintu masuk la pulak. Itu pun kalau dia shift PAGI haha~

-Setakat ni aje diari hari ni, ape-ape nanti update kat sini-

2 komen:

MingMing said...

yogi bear2.? cam comel jek bunyi.. nak tgk la nti!^^

Wawa Takizawa said...

besh klakar cite tu hehe..
xrugi tgk.. >.<

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting