Sunday, July 18, 2010

Happy Julai. Happy Aku July? Taram Saje La

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 1:11 AM

hari nie aku rase heppy banget!
nape ye?
hari nie rase bahagia!
nape yek?
semalam kaw-kaw nanges sampai mata jadi cantik macam katak!

sejak-sejak nie memang aku careless betul dalam bab-bab mengira duit .sendiri
ala aku lah jutawan
tak! tak!
aku lah billionaire
last-last sampai tang nak close shift tu
jeng..jeng..jeng..
BESH aku SHORT LAGI????
Dah la gaji baru dapat, tak tentu pasal aku kena keluarkan 2 keping DUIT MERAH dari poket aku bayar duit short tu
isk* isk* isk*
Tak mau aku nak nangis depan MANAGER pulak
Nangis dalam hati jer.. <--- itu pun jadi
Dia pun tanya, "Kenapa sejak berapa hari ni asyik short je? Kamu ade masalah ke? Sebelum ni tak ade pun short.Cuba cerita.." <----- dengan nada ingin tahu, mata tenung kat aku
Aku terdiam la dengan otak berserabut PLUS dengan BENGONG tambah pulak BLUR
Yang manager lagi satu pulak tersengih tengok muka aku yang blur
Terus aku diam je lameeeeeeeee.... lameee....
(Duk tahan nak nangis tu)
Akhirnya hulur jugak duit MERAH 2 helai kat manager, tu pun nak tak nak aje bagi

bila datang aje keje pagi hari nie.....
Aku heppy pulak
Nape yer?
Kenape?
Why?
Sebab awal pagi BRIEFING, name aku keluar kena BANG!
BANG dengan ape?
Kena BANG BANG BOOM!
Keh..keh...keh..
Bukan...bukan la...
Kena BANG dengan MYSTERY CUSTOMER
Orang yang dinanti-nantikan untuk menilai staf-staf kat sini
Aku memang dah agak KENA!
Mane tak nye, aku dah tau TIME CUSTOMER TU boleh pulak patah balik lepas beli tiket semata-mata tanya name aku
Nasib baik semua dia puji-puji..
KEMBANG MANGKUK HIDUNG AKU nie dengar..
Dapat la reward sikit dari manager sekeping DUIT HIJAU
Walaupun tak banyak mane dia bagi tapi AKU HAPPY!
AKU HAPPY keje kat sini.. <---- walaupun banyak duit short kui..kui..kui..

Ditambah pulak BIRTHDAY aku
Yipppppppeeee......!!!!
Lagi bertambah suka la KEMBANG TELINGA GAJAH aku
Wah! WAh! Wah!...
Bukan main lagi manager aku kata nak kena kan aku time birthday
Nak baling telur BUSUK yang dia dah peram lame-lame kat rumah tu
Semua boleh pulak gelak jadi riuh pulak kat office tu
Yang buat orang gelak, dia baca RAHSIA DISEBALIK KELAHIRAN BULAN JULAI tu
Dia BANDINGKAN!!?? Satu per satu.. Pastu gelak-gelakkan orang
Aduyaii...
Tapi aku tetap HAPPY.. HAPPY dengan dapat OVERTIME KEJE! huhu~ di hari birthday aku

Aku HAPPY dengan birthday OVERTIME!
AKU HAPPY dengan dapat pujian dari mystery customer
AKU HAPPY tengok staf kat sini ketawa
AKU HAPPY tengok customer riang dan layan kerenah lawak mereka
AKU HAPPY dapat button SMILEY dari MISS J!
AKU HAPPY dapat vest <----- jadi SENIOR



 p.s: muke macam nak makan orang! :p

AKU HAPPY! AKU HAPPY...HAPPY AND HAPPY ENDING...

4 komen:

name zeera said...

wawa kje kat ne..??

Wawa Takizawa said...

aduyai...
terang2 kat GSC la wa keje..

farhana fana said...

time square r zeera oiii .
akk g ts jew asik jupe wawa .
ssh nk dating .
hahaha .
guraw jew .
:)

Wawa Takizawa said...

haaa...
selalu k.fana gi ts dating lorhh..
hehe

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting