Thursday, June 10, 2010

Ronggeng Sana Situ Sini... OH! Jumpe Ni...

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 1:37 AM
Agak Lame dah tak update blog ni~ Sejak-sejak mula start keje memang tak ade mase nak online. Facebook pun tak layan dah sekarang ni.. <---- jual MAHAL! Mane tak nye.. Balik aje keje terus tido HEHE~ PENAT! Baru tau macam mane AYAH keje cari makan siang malam!


Ok.. Mase time free la keluar dengan kawan-kawan. Dah lame kiteorang yang satu kepala 3 badan tak keluar jejalan same-same. Jadi kiteorang decide pergi TIMES SQUARE tempat kiteorang cuci mate. HEHE~


Tempat pertame sekali kiteorang singgah... Kedai yang jual barang-barang KOREA dengan JEPUN. Puas kiteorang ni keliling TS cari kedai tu. Sebab sebelum ni ade la kawan cakap die ade jumpe kedai yang jual barang-barang korea dengan jepun ni.


Entah bape lame pusing punye pusing baru la jumpe kedai tu tersorok. MAne tak nye tak jumpe. Dah la letak kat hujung lepas tu belakang pulak tu. Tempat tak ramai orang lalu. Bile dapat aje masuk.... Nak KELUAR tu memang la lame! JAKUN! Tengok barang-barang... Buat MATA boleh jadi JULING. Tengok sana sini cantik! Harga jangan la cakap.. HUuuii~ Berjam lame jugak kat situ. Tengok la hasil nye...



Yang ni MEMANG! MEMANG! MEMANG! bukan kepunyaan aku! Saje ambik kawan punye. Sebab die punye paling mahal di antara kiteorang 3. Sanggup beli jam loceng Akanishi ni! Jeles... Jeles.. Jeles niii... Sebab aku punye tak ade.. TAK ACI! Taguchi tak ade.. Hee~ Tapi yang kelakar part ni la..




Entah ape la korang buat tu. Belek sana sini. Nak kate tak pernah jumpe jam.. Tak pulak.. Heee~ Jangan Marah.. Diorang ni tengah cari jalan penyelesaian macam mane nak hidupkan JAM tu.. HAHA~ Lampu dah nyala tapi Jam nye tak hidup-hidup.




Tuan punye JAM pun tercari-cari butang ON tak jumpe-jumpe. HAaaiiishhh~  


Ngeee~ Lepas shopping tang situ. Perut memang dah lapar sangat-sangat mau makan orang sushi. Asal TS aje sushi aje tempat kiteorang BERTEMPEK.



Kiteorang memang gemar makan sushi.. Tapi tak selalu la. Kadang-kadang jer. Bile usus perut mengidam baru la kiterorang makan HEHE~



Tersenyum lebar tunggu makanan datang... Tengok la bape banyak kiteorang MAKAN..



CHUKA KURAGE
[Seasoned Jellyfish]

Yang ni SEDAP! Die rase kenyal-kenyal macam makan gummy gum aje heee~...




EBI FRY
[ DEEP FRIED PRAWNS ]



TAKOYAKI
[ DEEP FRIED OCTOPUS BALL ]

Yang ni paling suke. Kalau makan panas-panas sampai lidah melecur pun masih lagi sedap hehe. Dalam tu ade sotong. Masa ni la belajar cara-cara pegang sepit dengan betul. Ade yang tersepit jari pun ade huuu~


Takat ni saje lar SAYOUNARA...!!!

2 komen:

Anonymous said...

wawa..huu..awat letak pic.yg sgt tmbm nih..aduh... malunyer.... hehhe..

Wawa Takizawa said...

hehe xpe... skali sekala letak hehe

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting