Monday, June 21, 2010

Jom main search name sendiri!

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 1:26 AM
Hello! hello! hello! Wawa Takizawa bercakap  menaip! taip! Hari-hari aku menaip. Bukan menaip buat homework ke assignment tapi duk tekan-tekan keyboard jual tiket wayang. Pagi sampai petang asyik exercise jari-jemari ni jer. Mulut pun kena jugak POPEK! POPEK! macam kat pasar malam. MAI! MAI! BELI DVD CETAK ROMPAK. Tak kan sampai ke situ korang nak pikir kot aku jual tiket macam tu?? Aku dengan cara sopan nye kena inform kat customer yang datang berduyun-duyun macam peminat datang nak mintak autograf tu betul ke tak tiket dorang nak beli ni "TOY STORY 3 pukul 12.00pm untuk 2 orang.." bla..bla..bla.. dah la name nak sebut dekat same dengan Kapoww ATOI  tu. Tapi ade jugak yang kena cakap berulang-ulang kali sampai air liur aku kering habis minum satu botol pun tak cukup. LAgi-lagi kalau duk berdepan dengan kedai BERCAKERA PADAT yang pasang muzik kuat-kuat.. Memang suara pun kena kuat la sampai kepala aku pun nak keluar daripada kaunter tu bagi customer dengar. Haduiih..


sebenarnye aku tengah boring ni tak tau nak buat ape. tu la sebabnye aku membebel dulu baru la mule straight to d point. hehe. aku dah la penat baru balik dari kerja. (macam dia sorang yang kerja) mosh* mosh* Terus bukak laptop tapi tak tau nak buat ape jadi aku buat kerja yang tak berFAEDAH ni.


Ade la jumpe orang yang gune name WAWA TAKIZAWA (bukan aku) kat facebook. Tak nak la cakap siape. Biar orang tu aje yang tau. Lagipun dia tau aku perasan name tu jadi dia dah tukar name lain pulak. Dah la aku suka banget pakai name yang tak berape glamor ni. Ade jugak orang suka suki pakai name ni.

So aku pun gatal la tangan ni search name glamor "WAWA TAKIZAWA" guna perkhidmatan UNCLE GOOGLE. Ape yang aku jumpe. JENG! JEnG.. JENG...


 
[KLIK GAMBAR UNTUK PAPARAN YANG JELAS]
 YAng paling ngeTOP la name FACEBOOK aku 1st sekali keluar and then baru la twitter aku. Berguna jugak burung tweet tweet ni. Macam-macam gumbira-keluh keluar kat situ. Aku punye blog pun ade! Tengok! TEngok! Tajuk yang tak berape CUN pulak yang keluar.


 


Paling kurang memberansangkan, aku punye myspace. HU* HU* HUK* Dah berape bulan tak bukak MYSPACE sejak-sejak layan facebook ni. Tu la.. Dulu tengok Facebook ni yang putih suci tak menarik minat mula-mula tu. kan sekarang dah gila main game pulak waktu 1st bukak facebook. Ini kawan punye wabak VIRUS GAME melekat kat aku. BAlik-balik kelas aje.. GAME! OH TIDAK BARN BUDDY.. Cepat! Cepat! Nanti orang curi tanaman aku.. Lepas tu pulak CAFE WORLD, CCEEPAATT...!!! nanti hangus.. ( Dah boleh jadi chef)


Bila aku search name WAWA? 





  
Glamor betul! Orang yang bername WAWA ni. Sampai keluar negara pulak tu. Bukak perniagaan yang besar-besar gituuww~





NEXT GAMBAR...


Yang ni aku paling SUKA!






NAK LAGI! LAGI! dan LAGI!






Tu aje la aktiviti yang tak beri manfaat kat korang baca. Ape kate korang pulak try search name sendiri? Mesti macam-macam keluar kan.. kan.. kan
 


4 komen:

Wan said...

taim buring2 benda ni wajib buat aku.. ahak ;)

farhana fana said...

wawa2 .
xdek keje ek .
:)

Wawa Takizawa said...

Wan:

patut wat! hehe mende xbrfaedah nie yg sronok wat

Wawa Takizawa said...

farhana fana:

tu kan wa wat keje.. keje la tu kehkeh

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting