Monday, May 3, 2010

Jalan-jalan Makan Hangin! Part 1

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 9:30 PM
Dah seminggu yek tak update blog yg usang ni. Sejak-sejak ni memang sibuk cari PASAL HIHI...~ Dah lega buat presentation dengan 3 papers MUET tapi sekarang sibuk mencari kerja mau tanggung anak cucu diri sendiri. Time kena pulak gaji akak ku ni keluar. APE LAGI memang enjoy la kejap. Akak yang nak belanja.. Siape tak nak kalau orang nak belanja. Tak mau lar tulis banyak-banyak.. Bukan orang suke dengar minah WAWA ni BEBEL jer dalam entry dia ni! HEHE~


Minah yang bername WAWA ni memang suke sangat-sangat tangkap gambar. AL MAKLUM la bapak pun photographer. Dah terikut-ikut jejak bapak ni.


Jom tengok ape kebendanya yang WAWA suke main tangkap-tangkap ni...



WAWA ni dah la perut tengah lapar pun.. boleh lagi masuk gambar makanan. ngee~ Mane tau tengok aja pun boleh kenyang HEHE~





OH TIDAK gambar KEK lagi.. WAWA mane nak selalu dapat makan kek harijadi.. Pernah sekali aje sambut birthday dengan MAK.. HAH? Dengan mak!!?? YUP! YUP! YUP!.. WAWA dengan MAK same birthday.. Tang-tang mak lahirkan WAWA ni la hadiah bagi mak HIHI.. XD SPECIAL lagi tuuu... Bukan semua orang boleh dapat same birthday dengan mak.. Korang ade ker? HEHE~ <------KEHKEH ngada-ngada..






Dalam banyak-banyak kek kan... TIRAMISU aja yang WAWA paling suka MAKAN! KEK COFFEE gitu.. Tapi air kopi tak minum pulak. HEHE~ TAk suke minum kopi nanti jadi HITAM! HAHA~ <----- ade-ade aje WAWA ni... Elok-elok putih aje dah jadi hitam minum kopi d^L^b





Bila tengok aje gambar atas ni.. NAMPAK SEDAP!! memang nampak sedap.. TApi..... Makann.... MAK oiii... TAk tau ape rase! HEHE~ Sebab WAWA tak pernah beli lagi...kyAAA... TAk sanggup nak beli.. Nampak sedap HARGA pun SEDAP! Time ni kat bahagian ISETAN punye makan-makan. Name pun ISETAN sah-sah macam setan..cekik darah jual mahal-mahal <-----eleh? tibe-tube pulak.. WAWA tau...tau.. memang kat situ semua barang mahal-mahal. So cuci mate aje la sambil telan air liur.hehe..





Ini... Part roti GIANT! Orang giant-giant aje makan ROTI BESAR ni.. HEHE~ Tak de..Tak de la... Jangan percaya WAWA ni.. Orang kurus keding macam lidi pun makan. Roti besar-besar macam ni MAT yang bername SALLEH aje makan.. Orang yang name SALEHA ke SOLEHA ke..mane ade makan roti besar-besar macam ni.. HEHE~ <----- ade ke pulak libatkan name-name orang...


OH YE!.Lupe pulak... Duk membebel-bebel ni tak bagitau kat mane ker WAWA ambik gambar semua ni..?? Kalau dapat teka memang TERER la korang! Dalam banyak-banyak bangunan.. Bangunan ape yang ade KEMBAR! HAH! Situ la.. KAlau still tak dapat jawab jugak alamat nya.. Tunggu la yek cari satu MALAYSIA ni bangunan kembar..KEHKEH~


OK! OK! WAWA sambung pulak part 2 di lain hari YEK! PArt 1 ni makan-makan.. Saje tang-tang tengah lapar ni.. Korang lapar tak? Tu pun kalau ade mase.. Lagi-lagi WAWA dah mula kerja esok.. Kerja ape? Tunggu.... NEXT ENTRY yerrrkk...!

8 komen:

NICK IRFAN said...

sedapnyer makanan dalam entry ni.... hmm....

Rashid said...

Rasa lapar tiba-tiba.. uiss ..

Wawa Takizawa said...

NICK IRFAN:

amek gmbr nie pon dh trliur hehe

Wawa Takizawa said...

Rashid:

nie sure xmkn lg hehe

sop said...

wah.. bestnyer.. lapar plak tgh2 mlm ni..

Aby Umy said...

thanks for share

salam kenal dari http://aby-umy.blogspot.com/

kalau ada waktu singgahlah ke blog saya :)

Wawa Takizawa said...

sop:

tgk jer lar ek gmbr tu..nnt kenyang hehe XD

Wawa Takizawa said...

Aby Umy:

jgn riso.. Wa mmg suke singgah blog org punye hehe kalo de freeee.... XD

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting