Thursday, April 22, 2010

Bile Wa dah jadi gila sama ini punye cerite...

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 5:21 AM
Wa dah jadi gila kalau tengok cerite korea ke jepun tak pon cerite taiwan pon layan jugak. Teringat masa dulu-dulu cerite taiwan yang pertama Wa tengok cerite cintan-cintun Snow Angel tu kalau korang masih ingat yang pelakon kacak-kacak gitu.. Alaa~ ex-group kumpulan Energy yang name TORO ala-ala name jepun tu. Tapi sampai sekarang tak tau kemana menghilang dia ni.. *sedih*.. 

Kalau nak dilayan cerite jepun yang pertame Wa tengok.. Ape lagi kalau tak bukan cerite yang kelakar Hana Kimi. Siape tak kenal cerite ni. Kalau ade yang tak kenal tu maknanya bukan peminat cerite jepun lar err.. Kalau nak jadi peminat cerite jepun jangan terlepas tengok cerite Hana Kimi yang buat perut Wa kebas asyik gelak-gelak lagi duduk sekali dengan kawan-kawan mane tak riuh nya bilik dah mengalah pasar pulak..

Cerite korea pulak? Semestinya My Girl. Buat Wa tak lepas tengok episode walau satu pun. Oh! My Lee Dong Wook.. Masa tu berangan semua habis bila tengok cerite My Girl ni. Yang terbaru pulak. Nak kate Boys Over Flower tu dah lepas lar tapi sekarang duk layan pulak cerite You`re Beautiful ni. Sampai tengok cerite ni termimpi-mimpi ku bawak sampai basah bantai dipenuhi AIR LIUR BASI!.. Ade la jugak berangan-angan kalau lar Wa jadi Go MiNam tu alangkah air panas pun Wa sentuh sejuk. HAH! tu lar makan lagi buah berangan banyak-banyak!

Disebabkan kegilaan yang agak tidak melampau ni sampaikan my MOZILLA FIREFOX pun Wa letak theme ANJELL.. HAH! tengok..





Bile Wa tengah facebook-ing..ade lar Wa nampak satu website ni jual barang-barang yang popular kat cerite drama-drama korea macam Boys Over Flower and You`re Beautiful. Dorang ni jual anting-anting lar, rantai yang diberi oleh Tae Kyung kat MiNam pun ade dan jugak patung pig-rabbit. Wahhh..!! Tengok lar atas tu siap dorang bergambar dengan patung dorang beli tu. Semua barangan kat website ni import dari korea lar. Kalau Wa tak mampu lar nak beli pig-rabbit tu.. Baik Wa pergi pasar malam ka atau mane-mane lar cari patung piggy satu dan patung rabbit satu lepas tu buat lar aktiviti yang Tae Kyung buat. Tapi Wa ni pandai ka buat? HAMPEH!! nanti hidung piggy pun tak nampak. HAHA!

Tengok ni pulak..




Haa.. Panjang benar dorang buat promosi patung ni khas buat Malaysia and Singapore. Bile tengok aje gambar atas ni buat Wa rasa geram nak aje patung tu ku tarik-tarik hidung dia HAHA! *evil laugh* Wa boleh jatuh pengsan kalau Yong Hwa aka Shin Woo tu yang bagi patung. HEHE JANGAN HARAP!


Kejap-kejap! Bukan tu aje buat Wa gila. HAA... Mai tengok bawah ni pulak..





Sampai Wallpaper kat desktop gue pun taruk jugak. Siap dengan belajar bahasa jepun kat sidebar pulak tu. Terkantoi pulak nampak jam.. Bukan selalu nak tidur lambat. Kalau Ayah tau mau jugak telinga ni berdarah dengar HEHE Tak ape! Tak ape! Dalam bilik jer kunci. Bertuah punye anak!

Dengan blog yang baru Wa tukar ni jadi gelap. Taruk jugak ANJELL kat header atas tu. Gila Wa ni tak lar melampau sesangat ek.. Mane lar tau ade yang gila daripada Wa lagi sanggup pergi korea semate-mate nak jumpe bintang-bintang sana. Kan dah jadi paparazi kat sana! Adakah korang???



Sekian saje entry untuk hari ini. Terime kasih kerana membacanya.

21 komen:

NICK IRFAN said...

ape2pun cte jepun dan korea mmg best! sy pun ske! hehe

Wan ShahMizal said...

paling suke tgk hana kimi versi jepun

Mashi Toma said...

hanakimi... tmpt ku btemu dgn ♥ toma cyg ;p hehe.. kte tgok b'ulg kali msa 2.. kngn.. eh, igt tak thn bp kte tgok?

Wawa Takizawa said...

NICK IRFAN:

keke~
mmg besh gler tgk..

Wawa Takizawa said...

Wan ShahMizal:

sape xknal cite hana kimi kn kn..
ade jer wat org trgelak bahak2

Wawa Takizawa said...

Mashi Toma :

haha xnmpk pon k.mas brtemu kat cite tu..
tu lar psl tgk smpai brulang kali siap nyanyi lg tu HAHA..
ngat xlg siap record cam nyanyi

morriss said...

i suke go min nam.. comel jek.. hahaaa...

NICK IRFAN said...

awk cte korea genre ape awk paling ske? lawak? seram? cinta? klu sy ske pasal bdk2 skola..hehe tambah2 cte a little of tear dgn naomi...

Wawa Takizawa said...

morriss :

laki mane xjatuh suke* go minam yg cute tu..comey dier wat short hair

Wawa Takizawa said...

NICK IRFAN :

plg suke cte lawak2 lar.. leh gelak2 pecah perot hehe
a`ah kbykan cite bdk2 skola besh kn..
a little of tear? bkn a litre of tears?
naomi yg mne satu ek?

Mashi Toma said...

em, agk2 nye thun 2007 ke 2008 ek..kte tgok cter 2.. em, gara2 k.yu la,.. em, ad la.. hehehe.. wa ni wt xpasan lak aih ;p

Wawa Takizawa said...

Mashi Toma :

yup yg dh bape thun lps dh..
haha k.yu yg bwk wabak penyakit nie..
hehe nnt k.yu bace lak..
xpasan lar..nmpk rmbut merah tu jer haha

ai_jiejin said...

uih uih- haha taun 2008 la kte tgk- ^^ ahaha..
lupe suda-
pyakit? ayt bru- ;P

Mashi Toma said...

wa: hehe.. pah 2 pnyakit korea.. ;p 1st tgok korean drama ni.. msa cter propose.. ^^ yg OST die lgu purity dr skywalker.. jpn bru je-
wawa?

jijien: em, yaka.. hehe... xsgka da 2 thn couple ;p *prasan* huhu.. yup, i admit, i've tomaniac disorder- ufufu

Wawa Takizawa said...

ai_jiejin:

ngat ek thun..huhu xngat dh tp ngat pe yg kte wat ms tu haha

Wawa Takizawa said...

Mashi Toma:

lar kat atas tu pon wa dh cite dh.. korean 1st cite my girl woo~

ehem2..mkin brtmbh perasantan toi k.mas nie haha

Mashi Toma said...

owh2.. byk sgt wa bebel- xpasan la ;p em, owh.. k.mas 1st cter propose je la.. hehe.. jpn? 1 ltre of tears.. ngis wooo-

Wawa Takizawa said...

Mashi Toma:

hehe tgh idea byk tu byk bebel kat ats tu haha

korea ker tu cite propose?

Mashi Toma said...

yup.. lupe nme hero die.. tp bru2 ni.. bru ke.. die ad blakon ngn jang nara.. dlm cter wedding- ^^ mse 2 rse.. owh hero ku.. tp skg.. da ad pganti ;p

Wawa Takizawa said...

Mashi Toma:

alar wa xtgk lar cite wedding..xbesh
tp mmg wa ske jang nara hehe

eceh pgganti...yg lame di tinggalkn
hehe kacng lupekn kulit kn..

mashi_toma said...

lol- kacang lupakan kulit ke? bkn la.. ular brsalin kulit baru ni ;p

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting