Wednesday, March 24, 2010

Hari sabtu yang terakhir di...

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 1:17 AM
Dear E-Diary..,


Sudah lama tak update blog ni. Akhir-akhir ni sibuk dengan kerja yang bertimbun kat atas meja pun belum siap lagi. Praktikal dah nak hampir habis. Tinggal 2 1/2 minggu aje lagi. Report baru buat separuh. Pemalas betul budak ni. At least dapat banyak pengalaman dan dapat belajar benda yang tak belajar kat kolej. Lagi-lagi Wawa ni budak bisnes tiba-tiba tercampak pulak buat praktikal accounting. Nanti nak kerja boleh lar apply kerja bahagian akaun. Hari-hari tengok nombor yang memeningkan kepala. Kalau tersalah key in 1 sen kena check balik sampai jumpa dari beratus-ratus nombor tu..huhu


Hah entry kali ni.. Hari yang terakhir gotong-royong kat office. Selalu tiap minggu 3 hari sabtu, office memang buat gotong-royong. So tak payah lar guna cleaner tapi bersih-membersih ni seronok jugak walaupun letih.. [baru kerja sikit dah letih..hehe]. Part yang paling best hari gotong-royong ni bila dapat MAKAN FREE!!!
Siapa tak suka kalau makan free. Save duit..hehe


Macam-macam gaya kiteorang buat, saat-saat akhir nak keluar dah dari office..












Muka Wawa nampak sangat tak boleh menunjukkan rajin cuci-mencuci
hehe



Tapi kali ni buat dengan serius sekali



Betapa terserlahnya kepura-puaraan buang habuk kat atas tu
Kaku..kaku..
hehe
Nak jugak bersih kat tempat tinggi, tak sedar sendiri ni pendek
haha



Ni lar jadinya kalau dah gila sangat-sangat dengan cerita korea
Saranghae!



Wawa + K.Umi
Rapat sangat tu macam tak bagi pergi mane-mane dah
hehe



Masuk bab-bab cari gaduh? ke cari pasal?
......



Kiteorang siap lagi bergaya tapi K.Atie sempat senyum jer :D



Kena buli? dera?



Sopan jer kiteorang duduk
Tengah menunggu pengantin laki yang tak sampai-sampai lagi ni
hehe~
Pengantin laki si baju hijau tu yer~
hihi



Ni lar kerja yang selalu buat selepas kemas-mengemas
Operasi memerah otak
Masing-masing kena buat ayat..
Ayat-ayat cinta..~ <3
Muka semua serius jer main SAHIBBA, macam masuk pertandingan yang akan dapat hadiah yang besar
hehe


Staf tak ramai kat sini so boleh kenal lebih dekat lagi hehe.. Paling best kerja kat sini, semua staf sporting. Tak tension sangat. hehe bertuah jugak dapat kerja kat sini, tak macam tempat praktikal yang lain.. Ade yang kena buli, kena tengking dan kena marah. Tension banyak kerja tu perkara biasa.. Asal tension jer pergi terapi. [Free jugak].. Bukan terapi yang kena urut and ape kebenda nya tu tapi ni relaks jer duduk atas kerusi. Pakatan satu pejabat time lunch aje pergi terapi.. Bukan jauh pun..hehe Time tu lar kiteorang nak relaks-relaks. 

Lagi best kalau tak ade kerja..[hoh0 berterus-terang..].. Lagi-lagi time tak ade b0ss.. Semua bersuka ria lebih dari sambut raya..hehe Kadang-kadang boring jugak kalau tak ade kerja <-----[ade-ade jer lar..]

*Semua gambar kat atas ni hak milik cik Atie..d^_^b tq2!

0 komen:

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting