Thursday, February 18, 2010

Kepada sesiapa yang suka craft giveaway..cuba laa masuk sini

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 11:59 PM
LOCATION: http://nurelshop.com/blog/

LISTENING TO: S.E.O.U.L BY SNSD AND SUPER JUNIOR
STATUS: NAK GIVEAWAY NIE.. (^_^0)





 


Sweet kan kraf kat atas nii..
Wawa try la nasib join untuk giveaway yang dianjurkan oleh NurelL's Craft
Mane laa tau kot nasib WAwa baik dapat gift ni kalau tidak rezeki orang lain patut terima.


Mudah saje join dengan hanya 3 langkah:

1) Jadi follower NurelL's Craft kat blog

2) Korang post mengenai giveaway ni kat blog korang

3) Lastly, tinggalkan komen korang kat sini 


Simple!

Giveaway yang diberikan seperti berikut:
  • 1/2 meter of blue-heart Grossgrain ribbon
  • 1/2 meter of pink-heart Satin ribbon
  • a dozen of oval cream buttons
  • a pack of sweet buttons
  • 5 pairs of colourful glitter hairclips
  • 1 crocheted flower Brooch
  • 1 wooden butterfly HP Straps (Psst..100% Handmade from Jogja-we are prime distributor for Sabah region)
  • 1 small butterfly wooden pin (Psst..100% Handmade from Jogja-we are prime distributor for Sabah region)
  • Felted cupcake

Menarik kan? Ape tunggu lagi come and join la NurelL's Craft First Giveaway! Mane tau korang salah satu orang yang bertuah dapat.


Tarikh tutup: 25 March 2010


 Keterangan lanjut sila pergi ke blog NurelL's Craft.


GOOD LUCK!



 



 

6 komen:

joegrimjow said...

jom join contest weekend@sheffield
ada 2 hari lagi sebelum ditutup
true meaning of love atau unity through sportmanship
anda pilih!
klik klik

Muhd said...

bukan wawa tak suke bende macam ni

Wawa Takizawa said...

joegrimjow:

dah tgk contest tu..
menarik gak and ramai masuk tapi tak pandai bab2 sume tu hehe

Wawa Takizawa said...

Muhd:

salah ker nak bagi hadiah kat mak..hehe

ahmad said...

aku kalo jumpa kucing senyum memang aku cabot daaa...hehehe

Wawa Takizawa said...

nape?
sbb xpenah jumpe kucing snyum haha

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting