Friday, February 26, 2010

Alahai.. comelnye anjing ni senyum

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 8:03 PM
 

Location: Okayama,Japan



Ade la kisah seekor anjing ni yang bernama Chii jenis Shiba Inu. Terkenal dengan senyumannya? Aiik? Anjing boleh senyum? Kisah ni berlaku di Okayama, Jepun. Setiap kali owner anjing ni dekat dengan dia, dia akan senyum kat tuannya. Tengok video klip ni





Wahhh..http://www.emocutez.comdah jadi bintang terkenal kat Okayama. Jadi stesen TV telah merakam anjing ni senyum setiap kali tuannya dekat dengan dia. Kisah ni telah di pos secara online pada 3 Februari 2010 yang telah mendapat perhatian orang ramai sebanyak 300,000 orang yang menonton setakat hari tu sahaja. 


Kalau Wawa  nak kucing senyum macam tu jugak setiap kali dekat dengan dia. Miao! Miao!.Tangan gatal tarik mulut kucing bagi dia senyum http://www.emocutez.com. Tak ape! Tak! usaha lagi biar satu hari nanti kucing ku ni pun boleh senyum macam Chii biar jadi terkenal kat rumah [dekat rumah??] Chaiyok! Chaiyok! http://www.emocutez.com




Tapi..
Akhirnya tak menjadi sampai sekarang.http://www.emocutez.com Kucing ku tahu makan, tidur, makan, tidur sahaja kerja nya.


Mak pun bersuara, "Daripada latih kucing tu senyum lebih baik tolong mak sidai kain, kesian seksa kucing tu suruh senyum. Itu kucing bukannya anjing..".


Haha so, pengajarannya jangan la susah nak latih kucing senyum. Kucing hanya tahu...
MIAO!MIAO!MIAO!


p/s: bertuah betul tuannya pun boleh tumpang popular..hihi

6 komen:

cikgu isza said...

klo bagi kucing lalu depan anjing tu.. agak2 dia senyum x? :)

Wawa Takizawa said...

semestinye kucing tu cabut lari xsempat senyum..hehe

Wan ShahMizal said...

cantik gigi anjing tu..hahakz!

Wawa Takizawa said...

dah jadi peminat gigi anjing tu ker en mizal..haha

cik EPAL said...

pandai nya dia senyum :D

Wawa Takizawa said...

brtuah toi tuan nye tu hehe

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting