Monday, January 25, 2010

Siape menang?

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 9:52 PM
LOCATION: kat umah berdepan ngan tv [hehe]
LISTENING TO: Chu-f(x)

Weather: ....
Mood: Moooody...


Al kisah suatu petang tu..
dah boring bertambah pulak ngan sakit hati betoi ngan MAXIS broadband nie
buat hal laa pulak
nak update blog pon tak boleh
jadi Wawa saran kan!
jangan gune Maxis broadband
[gelak jahat]
padan muke!
Dah seminggu lebih jugak blog nie tak update
berhabuk tebal se inci dah 
biar Wa bersihkan gune bulu kambing ayam

Abah pon ajak lar keluar ronda2 dekat2 rumah aje..
bukan pergi jauh..
bak kate Abah
"Budak2 tak boleh main jauh2"
Aiikk? Budak lagi ker Wawa nie..
[sambil garu kepala]
Nampak laa rumah idaman
Yang di idam2 kan







Wawa:
"Cantik laa villa tu, besar nye.."


Abah:
"Ambik laa gambar buat INILAH RUMAH IDAMAN"

[Tengah ambik gambar. Pak Security nampak Wawa tangkap gambar dan nak menuju ke sini]

Wawa:
"Haa..tu pak guard datang. Jom2 cabut lari"


Adik:
"Mana boleh cabut lari.."


Wawa:
"Apesal pulak??"


Adik:
"Lari mana boleh cabut. Lain kalau nak cabut bulu ketiak hidung"


Wawa:
"Pengotor punye budak.. Ape lagi lari laa.."


Kakak:
"Nak lari kemane?"


Wawa:
"Laa..lari pak guard tu datang. Dia ingat kite buat jahat"


Kakak:
"Nak lari turun dari kereta. PAstu nak lari laju2 pon boleh"


[Dalam hati rasa nak cekik aje dua2 orang nie]


Adik:
"Abah cepat pecut kereta laju2 tinggalkan PAK CIK tu kat belakang"


Wawa:
"Hang ingat Abah ade lesen F1 tu ker nak main pecut2.."


Adik:
"Ape la Wawa.. Abah kan ade lesen D"


Wawa:
"Haa..tau pon!"


Adik:
"Lesen DRIFT!"


Wawa:
[Kurang asem tol..]





 

K.O!


2 komen:

farhana fana said...
This comment has been removed by the author.
farhana fana said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting