Sunday, January 3, 2010

ShopPing Laa... Part 1

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 11:54 PM




LoCATION: Giant, Bt Caves

Watching: Just for Variety tv3
MOOD: gumbiRa!
STATUS: Downloading Attack No1  ep8





Sok ade pendaftaran untuk pelajar yg akan ambik praktikal yg mule start pd 11 Jan, minggu depan tu..xlame dah nak cuti.. cuti2 pon dok kat umah bukan buat ape pon 
asyik2 tgk tv →kuar →makan →online →men kucing→tido 
ulang yg tu aje lar..hari nie ajak lar Abah pi Giant sebab semalam hampeh tak pi shopping yg konon Abah nak pi shopping kat Ampang, tp last skali....
00ooo...rupe nye bwk skali sume family pi meeting and dgr orang ceramah bisnes kat depan..
huhux WAwa dgr pon dgr aje lar kan 
biler dah habis ingatkan nak pi tros shopping tp tak..huhux straight to HOME!
huhux Abah tipu..Abah tipu..Abah tipu

Jadi hari nie jugak ajak pi Giant pon jadi lar nak shopping..kat situ aje lar yg dekat pon..
Pujuk2 gak Abah nie..Akhir nye JOM! hehe mane tak nye WAwa bagi alasan nanti sok WAwa nak pi pendaftaran nak pakai kasut ape? yg lame dah buang...hehe

Bile aje sampai kat sane bukan beli kasut aje tapi macam2 hehe..
mate mane bleh namapak bende yg cantik2 kan.. tp sume barang dipilih oleh WAwa kene lar dibayar sendiri lorh...huhux


Tu lar dier gmbar kat atas tu, salah satu kasut yg WAwa beli...hehe yg tu hanye utk kuar jalan2 jer.. xkisah lar kalo cakap kasut tu xcantik or hodoh ker tp Wawa tetap suke pakai kasut camtu heehx..
Kat bawah nie kasut yg akan WAwa pakai mase pendaftaran sok and waktu praktikal..
Nmpak biase aje lar Wawa beli sebab WAwa suke kan style gitu nak wat cane kan...hehe
Nak kate lapuk ker ketinggalan zaman WAWA TAK KISAH.. Asalkan WAwa selese pakai kasut tu so tak melecet kaki kuh nie..haha










Pusing punye pusing dok cari beg nak pakai untuk praktikal tak jumpe lar pulak..huhux
Tak ape lar lagi seminggu lagi so ade mase mau cari beg tu..
Kalo xjumpe beg yg WAwa minat???
Pakai aje lar beg plastik..banyak kat umah..HAHA!!! 

0 komen:

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting