Saturday, January 16, 2010

Selame 2 hari.....Wa..

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 11:49 PM



Location: Errr...office again

Weather: Bulan dh ade kat atas. Haha
Listening to: Cinta Sempurna - Yuna

Status: Kenyang bangetttt!! 










Macam ni laa jadi nye kalau dah terlebih tidur
Bukan tak cukup tidur!
Haha
Lepas aje pukul 9pm..
Bummm..!!!
ZzzzZZzzz....
Masa tu dah ngantuk sesangat dah..
Tak mau nak pikir ape da..
Nak update blog pun dah tak sempat

Esok datang keje
Mate menyepet 


Tapi awal jugak Wa sampai
Kire awal laa tu kan 
Orang Yang keje bahagian atas blum masuk lagi
heeee~


LUNCH TIME






Wawa ni ade aje nak tunjuk makanan
Terliur korang dibuat nye
ngeee~
BAnyak juga WAwa makan kan?
Dah lapar..
Nak buat macam mane
Satu tat dah masuk perut
hehe~
Sepatut kat situ ade 2 tat laa..

Susu coklat?
Alang2 dah pi kedai bakery
Ade air tu aje, ambik je laa
Malas nak pi kedai lain
heee~
Macam budak2 minum susu coklat XD


Tang tengah makan
Uiiiiihh~
Wa nampak!
Nampakkk...




Penimbang Berat!!!


Macam tak pernah tengok pulak
haha~


DAh lame tak timbang badan
Kalau selalu pun, pergi shopping mall ade laa
Masuk coin
Ade setengah jenis bunyi2 pulak
KAlau try tang tak ade orang tak ape jugak
heee~








Okk..
Timbang berat..


NAk tengok bape berat?

Wawa besarkan lagi ek..
heee~


Ye...
Turun lagi..








Nampak tak?
ngeee~

Tak jelas?

Jom turun tangga

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


  




45 KG

Sebenar nye 44 KG
Disebabkan Wawa bongkok mau tangkap gambar
Dah naik pulak berat 1 kg

TAk percaya?

TAk percaye sudah..
[Majukkk...]  
 

Sambung balik makan...







================================


Selame 2 hari WAwa tak update blog
KAn dah bertimbun gmbar
TAk sabar nak letak kat blog ni
Huaaaa~~





Akhir nye Wawa punye pc dah bleh bukak..

YES! YES! YES! 




Tapiiii....


Wuaaaa...~~




Mouse tak bleh gune laa pulakkk..!!!


TAk gune punye TIKUS!




Ambik! Tikus yg tak bersalah pun bang! kena..!

Jadi menatap pc yg terpapar kapal terbang ulang-alik tuuu..


huuu~








Tengok laa...
Meja Wawa dah diubah ke tempat lain

DAH JAUH NGAN MRS SMILE..
huu~

BUkan ubah tempat aje..

Wawa jadi..
PENJAGA RADIOOOooo!! 
Haaaa~


==================================






Orang lain sibukk dok cuti 
Tapi..


Kiteorang

RAJINN..!!




Tengok laaa...






Vacuuummm...
Jangan tak VAccuummm..
haha~


 



Gosok jangan tak gosokkk ♫♪♪..

Haha!

Soryyy..
Sume candid!
Bertape rajin nye korang

Gotong-royong..
Bersihkan pejabat
Diadakan hari sabtu sekali sebulan aje 
Bukan selalu punnn..

 







Wawa pon rajin jugak tauuu....
ngeee~~~


 



DAh siap kemas mejaa WAwa..


Penaaatt~ 

eh?
Baru keje sikit je..



Huisshh..
Dah habis tu, turun laa..
[Ye Wawa dok tingkat atas]

Manager tanye..
"Nak makan ape?"

Wa
"TAk tau, tak kisah laa ape pun sumbat.."

Manager
"Kalau macam tu.. makan maggie la"

huuu~

YAng lain cakap
"Cakoi ke pisang goreng..."

d~_~b


Last sekali

"OK.. Mcd!"

Waaaaa~
BERSEMANGAT!
Haha~


Manager
"K..Salwa ambik order semua and call mcd"
 [Tu name Wawa laa..heee~]

Wawa
"okk!"





Tadaa!
Time ni Wawa dah bawak balik pun makanan

Tak sempat nak ambik semua orang tengah makan kat bilik meeting 
Sebab Wawa keluar kejap..
heee~

Sampai2 pon tinggal Wawa ajee yg blum makan
huuu~
Bawak je la balik...
Blah laa Mak+Adik makan
Tapi burger PROSPERITY dah telan laaa
HAHA! 

Best tu..
Makan free!
Ingat mule2 kene laa kuaq duit
Bile dengar aje tak payah bayar sebab office yg bayarkan

HAAAA??
Pe lagii..
Save money pocket WAWA!
heee~

Tapi untuk hari sabtu aje laaa

Ni yg buat WAwa mau rajin pi keje
heee~

Dok tengok budak2 sekolah
Beli bende alah yg name2 tu
Sekarang popular gak tengok bende ni orang dok pakai
kat tangan ngan kat handphone

Wawa pun gatai laa mau beli jugakkk
heee~

Tengok2




Wawa letak kat dompet aje...
PUn jadi pe.. 

5 komen:

Wawa Takizawa said...

*Blah laa Mak+Adik makan

betoi ckit tang nie..
*Blah = Bleh

huuu~

len mcm bunyii nt

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

ringannya berat bdan cik wawa... hehe,

Wawa Takizawa said...

tu lar psl..
nk derma darah pon tak lepas
haha

zeera jew said...

slmat xkne ngn guard 2..

Wawa Takizawa said...

ntah ape guard tu nk wat kalo dpt tgkp..
ish2

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting