Sunday, January 31, 2010

Facebook Warna Lain?

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 10:38 PM
Location: HoMe!

Listening to:  Nana OST - Starless Night
Status: Penat baru balik dari KLCC




Wawa tengah online kat Facebook tiba-tiba ade lar Wawa dapat invite dari kawan facebook
Wawa pon tak ingat siape yang invite sebab Wawa approved aje semua sekali
Dah banyak sangat 
[Tu la lame tak bukak buku nie]

Dah banyak sangat-sangat orang hantar Facebook Change Your Profile lar..
Ape-ape yang seumpama dengan nye
Tapi akhir nye Wawa cuba pulak yang ni
Tup!Tup!Tup!
Menjadi lar..
http://www.emocutez.com
TENGOK!



Tapi yang ni dier tukar kat menu bar dengan text aje 
Tu pun kire ok ape daripada asyik menatap benda yang same aje kan kan

Nak buat jugak?
Cari aje group nie

 

Ikut arahan-arahan yang dia suruh
Tak ikut arahan kang tak menjadi pulak nanti


 *******


Buat pulak benda lain
Ade kawan pulak tag Wawa kat gambar nie

 

[Sorry main pakai letak aje kat sini->K.Ayu]


Comel!Comel!Comel!
Tak kisah lar kalau ade yang cakap TAK COMEL pun..
http://www.emocutez.com
Tapi bagi Wawa comel sesangat 
Nampak kelakar pun ade jugak
Muka Wawa muat-muat PAP! kat bawah topi tu
Mengena Laa..

Walaupun tak berapa kreatif..
Wawa tetap suke, Hehe Ikhlas dari kawan tu penat-penat buat
Thanks K.Ayu
http://www.emocutez.com 


Haa..
Tak lupa jugak
Walaupun K.Mas dah pos lama kat wall Wawa
Tapi baru hari Wawa perasan Laa
huhukz!
http://www.emocutez.com




Thank you! Thank you very much!



Wawa memang minat group SS501 nie
Lagi-lagi minat kat Kim Hyun Joong Hyung Joon Jae Joong
[Masuk pulak DBSK]
Rasa bersalah pulak letak dua-dua name tu
http://www.emocutez.com
 

12 komen:

hazlin said...

banyak sgt gadgetpun tak elok jugak..

asilahkassim said...

colourful!

akihiko said...

btul ke leh tukar layout klu join grup tu
btw facebook skrg da ok da
x nak jd cam friendster n myspace
pening kepala tgk

akihiko

ayuna_es said...

haha,
ow yg ni la wa nk kate td eh..

^_^

tp xpe..polpular gak BBy tu nt..

hoho

*keep a good blog until the end k*

Wawa Takizawa said...

hazlin: btoi2 tu nt berat lak firefox nnt tp sronok gak wat bende2 nie..hehe

Wawa Takizawa said...

asilahkassim: huiii..satu color jer..kn bez kalo de layout skali hoho demand..XD

Wawa Takizawa said...

akihiko: btoi nie..xde lar tunjuk gmbr tu..dier de cara2 wat..
skrg facebook dh muke bru kire ok lar tu
haduhh..friendster lg lar memening kn..brsrbut de gak..hoho

Wawa Takizawa said...

ayuna: yup2 men taruk jer sape2 wa suke haha

Azm said...

betul ke menjadi yg facebook tuh. haha, akak peminat ss501 upenye. adk minat super junior. :D

Wawa Takizawa said...

Azm:

betui..
akk buat tp kalo byk2 install berat kang firefox nie hoho
hehe
mmg minat ss501 n dbsk..
suke gak suju :)

Mashi Toma said...

wa~ T kalo double S wt konsert mau g ke?

Wawa Takizawa said...

mashi toma:

nak! nak! tapi sure tiket mahal huhu

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting