Sunday, January 31, 2010

Facebook Warna Lain?

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 10:38 PM 12 komen
Location: HoMe!

Listening to:  Nana OST - Starless Night
Status: Penat baru balik dari KLCC




Wawa tengah online kat Facebook tiba-tiba ade lar Wawa dapat invite dari kawan facebook
Wawa pon tak ingat siape yang invite sebab Wawa approved aje semua sekali
Dah banyak sangat 
[Tu la lame tak bukak buku nie]

Dah banyak sangat-sangat orang hantar Facebook Change Your Profile lar..
Ape-ape yang seumpama dengan nye
Tapi akhir nye Wawa cuba pulak yang ni
Tup!Tup!Tup!
Menjadi lar..
http://www.emocutez.com
TENGOK!



Tapi yang ni dier tukar kat menu bar dengan text aje 
Tu pun kire ok ape daripada asyik menatap benda yang same aje kan kan

Nak buat jugak?
Cari aje group nie

 

Ikut arahan-arahan yang dia suruh
Tak ikut arahan kang tak menjadi pulak nanti


 *******


Buat pulak benda lain
Ade kawan pulak tag Wawa kat gambar nie

 

[Sorry main pakai letak aje kat sini->K.Ayu]


Comel!Comel!Comel!
Tak kisah lar kalau ade yang cakap TAK COMEL pun..
http://www.emocutez.com
Tapi bagi Wawa comel sesangat 
Nampak kelakar pun ade jugak
Muka Wawa muat-muat PAP! kat bawah topi tu
Mengena Laa..

Walaupun tak berapa kreatif..
Wawa tetap suke, Hehe Ikhlas dari kawan tu penat-penat buat
Thanks K.Ayu
http://www.emocutez.com 


Haa..
Tak lupa jugak
Walaupun K.Mas dah pos lama kat wall Wawa
Tapi baru hari Wawa perasan Laa
huhukz!
http://www.emocutez.com




Thank you! Thank you very much!



Wawa memang minat group SS501 nie
Lagi-lagi minat kat Kim Hyun Joong Hyung Joon Jae Joong
[Masuk pulak DBSK]
Rasa bersalah pulak letak dua-dua name tu
http://www.emocutez.com
 

Saturday, January 30, 2010

Waduh 1st time shopping TAK gune beg plastik

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 10:17 PM 4 komen
Location: Giant, bt caves

Listening to: SNSD-Gee
Status: Tak sabar nak tengok NANA [baru pinjam heee~]



Sejak kempen "Hari tanpa beg plastik", Wawa syok aje pergi Giant nak shopping sikit.
Dapat la beli dvd nak burn nanti tak payah nak beli mahal2
Jimat2 duit saku
http://www.emocutez.com

Dapat pinjam cerite...

  

Nak burn! Nak burn!
Dengan cerite..

 


Tak tau best ker tak
Belum tengok lagi
kalau best..On aje mau burn
http://www.emocutez.com
 

Terlupe pulak yang hari ni Hari Tanpa beg plastik
Aduh tak bawak pulak beg
Beli lar beg kitar semula ni..


Bagus jugak buat kempen macam ni
BAgi nak bendung masalah pencemaran yang semakin berleluasa kan sekarang ni
KAlau nak gune jugak beg plastik kena la keluarkan 2 kupang (RM0.20) bagi setiap beg plastik
Murah2...
Menggalakkan pengurangan penggunaan beg plastik ke?

MAcam mane kalau kat rumah tak ade beg plastik nak buang sampah?
http://www.emocutez.com
KAta NABIL
Lu pikir la sendiri..

Akhir nye ramai yang gune jugak beg plastik
Tak kan nak buang sampah terus dalam tong sampah tanpa beg plastik
KAng tak pasal2 tukang ambik sampah angkut sekali dengan tong2 tu masuk lori sampah
http://www.emocutez.com
Cadangan lain selain penggunaan beg plastik?
 Guna beg kitar semula untuk buang sampah?
HAha..
Tak ape2 kempen tu berjalan selama 6 bulan dulu sebagai permulaan
Tunggu la ape akan jadi ek
Heee~ 




Monday, January 25, 2010

Siape menang?

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 9:52 PM 2 komen
LOCATION: kat umah berdepan ngan tv [hehe]
LISTENING TO: Chu-f(x)

Weather: ....
Mood: Moooody...


Al kisah suatu petang tu..
dah boring bertambah pulak ngan sakit hati betoi ngan MAXIS broadband nie
buat hal laa pulak
nak update blog pon tak boleh
jadi Wawa saran kan!
jangan gune Maxis broadband
[gelak jahat]
padan muke!
Dah seminggu lebih jugak blog nie tak update
berhabuk tebal se inci dah 
biar Wa bersihkan gune bulu kambing ayam

Abah pon ajak lar keluar ronda2 dekat2 rumah aje..
bukan pergi jauh..
bak kate Abah
"Budak2 tak boleh main jauh2"
Aiikk? Budak lagi ker Wawa nie..
[sambil garu kepala]
Nampak laa rumah idaman
Yang di idam2 kan







Wawa:
"Cantik laa villa tu, besar nye.."


Abah:
"Ambik laa gambar buat INILAH RUMAH IDAMAN"

[Tengah ambik gambar. Pak Security nampak Wawa tangkap gambar dan nak menuju ke sini]

Wawa:
"Haa..tu pak guard datang. Jom2 cabut lari"


Adik:
"Mana boleh cabut lari.."


Wawa:
"Apesal pulak??"


Adik:
"Lari mana boleh cabut. Lain kalau nak cabut bulu ketiak hidung"


Wawa:
"Pengotor punye budak.. Ape lagi lari laa.."


Kakak:
"Nak lari kemane?"


Wawa:
"Laa..lari pak guard tu datang. Dia ingat kite buat jahat"


Kakak:
"Nak lari turun dari kereta. PAstu nak lari laju2 pon boleh"


[Dalam hati rasa nak cekik aje dua2 orang nie]


Adik:
"Abah cepat pecut kereta laju2 tinggalkan PAK CIK tu kat belakang"


Wawa:
"Hang ingat Abah ade lesen F1 tu ker nak main pecut2.."


Adik:
"Ape la Wawa.. Abah kan ade lesen D"


Wawa:
"Haa..tau pon!"


Adik:
"Lesen DRIFT!"


Wawa:
[Kurang asem tol..]





 

K.O!


Saturday, January 16, 2010

Selame 2 hari.....Wa..

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 11:49 PM 5 komen



Location: Errr...office again

Weather: Bulan dh ade kat atas. Haha
Listening to: Cinta Sempurna - Yuna

Status: Kenyang bangetttt!! 










Macam ni laa jadi nye kalau dah terlebih tidur
Bukan tak cukup tidur!
Haha
Lepas aje pukul 9pm..
Bummm..!!!
ZzzzZZzzz....
Masa tu dah ngantuk sesangat dah..
Tak mau nak pikir ape da..
Nak update blog pun dah tak sempat

Esok datang keje
Mate menyepet 


Tapi awal jugak Wa sampai
Kire awal laa tu kan 
Orang Yang keje bahagian atas blum masuk lagi
heeee~


LUNCH TIME






Wawa ni ade aje nak tunjuk makanan
Terliur korang dibuat nye
ngeee~
BAnyak juga WAwa makan kan?
Dah lapar..
Nak buat macam mane
Satu tat dah masuk perut
hehe~
Sepatut kat situ ade 2 tat laa..

Susu coklat?
Alang2 dah pi kedai bakery
Ade air tu aje, ambik je laa
Malas nak pi kedai lain
heee~
Macam budak2 minum susu coklat XD


Tang tengah makan
Uiiiiihh~
Wa nampak!
Nampakkk...




Penimbang Berat!!!


Macam tak pernah tengok pulak
haha~


DAh lame tak timbang badan
Kalau selalu pun, pergi shopping mall ade laa
Masuk coin
Ade setengah jenis bunyi2 pulak
KAlau try tang tak ade orang tak ape jugak
heee~








Okk..
Timbang berat..


NAk tengok bape berat?

Wawa besarkan lagi ek..
heee~


Ye...
Turun lagi..








Nampak tak?
ngeee~

Tak jelas?

Jom turun tangga

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


  




45 KG

Sebenar nye 44 KG
Disebabkan Wawa bongkok mau tangkap gambar
Dah naik pulak berat 1 kg

TAk percaya?

TAk percaye sudah..
[Majukkk...]  
 

Sambung balik makan...







================================


Selame 2 hari WAwa tak update blog
KAn dah bertimbun gmbar
TAk sabar nak letak kat blog ni
Huaaaa~~





Akhir nye Wawa punye pc dah bleh bukak..

YES! YES! YES! 




Tapiiii....


Wuaaaa...~~




Mouse tak bleh gune laa pulakkk..!!!


TAk gune punye TIKUS!




Ambik! Tikus yg tak bersalah pun bang! kena..!

Jadi menatap pc yg terpapar kapal terbang ulang-alik tuuu..


huuu~








Tengok laa...
Meja Wawa dah diubah ke tempat lain

DAH JAUH NGAN MRS SMILE..
huu~

BUkan ubah tempat aje..

Wawa jadi..
PENJAGA RADIOOOooo!! 
Haaaa~


==================================






Orang lain sibukk dok cuti 
Tapi..


Kiteorang

RAJINN..!!




Tengok laaa...






Vacuuummm...
Jangan tak VAccuummm..
haha~


 



Gosok jangan tak gosokkk ♫♪♪..

Haha!

Soryyy..
Sume candid!
Bertape rajin nye korang

Gotong-royong..
Bersihkan pejabat
Diadakan hari sabtu sekali sebulan aje 
Bukan selalu punnn..

 







Wawa pon rajin jugak tauuu....
ngeee~~~


 



DAh siap kemas mejaa WAwa..


Penaaatt~ 

eh?
Baru keje sikit je..



Huisshh..
Dah habis tu, turun laa..
[Ye Wawa dok tingkat atas]

Manager tanye..
"Nak makan ape?"

Wa
"TAk tau, tak kisah laa ape pun sumbat.."

Manager
"Kalau macam tu.. makan maggie la"

huuu~

YAng lain cakap
"Cakoi ke pisang goreng..."

d~_~b


Last sekali

"OK.. Mcd!"

Waaaaa~
BERSEMANGAT!
Haha~


Manager
"K..Salwa ambik order semua and call mcd"
 [Tu name Wawa laa..heee~]

Wawa
"okk!"





Tadaa!
Time ni Wawa dah bawak balik pun makanan

Tak sempat nak ambik semua orang tengah makan kat bilik meeting 
Sebab Wawa keluar kejap..
heee~

Sampai2 pon tinggal Wawa ajee yg blum makan
huuu~
Bawak je la balik...
Blah laa Mak+Adik makan
Tapi burger PROSPERITY dah telan laaa
HAHA! 

Best tu..
Makan free!
Ingat mule2 kene laa kuaq duit
Bile dengar aje tak payah bayar sebab office yg bayarkan

HAAAA??
Pe lagii..
Save money pocket WAWA!
heee~

Tapi untuk hari sabtu aje laaa

Ni yg buat WAwa mau rajin pi keje
heee~

Dok tengok budak2 sekolah
Beli bende alah yg name2 tu
Sekarang popular gak tengok bende ni orang dok pakai
kat tangan ngan kat handphone

Wawa pun gatai laa mau beli jugakkk
heee~

Tengok2




Wawa letak kat dompet aje...
PUn jadi pe.. 

Wednesday, January 13, 2010

Ade2 jer Wawa nie...kuangx2

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 9:45 PM 27 komen
Location: Office + Home!

Weather:  Nampak gelap jer..keh2!
Listening to: YES! - Lollipop

Status: Baru aje balik dari keje...waduhx2!






Ade jer Wawa nie nk bercite
hee~
Ade gambar, ade lar cite

Macam biase lar..
Awal2 masuk office aje boring tak buat ape2 kan
Tapi hari nie Wawa bawak bekal makanan seh~
Tak payah lar tau kan ape yg Wawa makan..
Segan2..
ceh!

KAh2!
Tang lunch time kteorang xade keje nak buat
Soo jadi lar model lar yook!




tadaa!
Sopan jer..
Anak sape lar nie..
[konon buat2 ade keje deh~ pinjam file kat meja sblh]
haha! kantoi..
Alar..mule2 sopan 
Segan2 
[kali ke bape lar nie]
Tunggu lar dlm bape hari lagik
Hilang kesopanan dan kesusilaan nye..
kehkeh~




Join lar sekaki ngan diorang nie..


 


wit k. Umi

[muke nmpk semacam jer Wawa nie]
ker terserlah mate sepet hah~
eh nk berebut file ngan WAwa ker?
hehe~




 


wit k.tikah

xnmpk lar pulak files byk2 kat blakang tu
sape punye meja ntah
heee~
[jgn mareh yer k.umi, tumpang mejaaa xp]
jadi popular tau mejaa tu..
ramai peminat meja tu
[padahal 3 jer kuangx2]

kehkeh~ 


Pekeje lain?
NAnti2 lar dulu yer..
Kte mule dari bawah bukit pastu baru lar naik gunung k..
Sabo2 tu sparuh drpd iman tu..
Tak kan nak men terjah! lar pulak..
Wawa bukan NAS AHMAD..
hahax!

Dlm bape jam nak blk baru lar dpt keje nak buat
huuu~
tak pe! sempat habiskan fotostat jer
sambung sok hari nye nak cop! cop! n cop!
haha macam cop duit jer
XD


Thanks! kat staff2 situ karena sudah membelanje satu pejabat
Makan
Cakoi!
Pisang goreng!
Keropok lekor!
Bola ape ntah [lupe lak minah nie]
Pape pon GRACIAS!
Lenkali mau beli makanan jangan lar lupo
Collect money ngan kteorang sekali budak2 praktikal
Segan donk! 

Wawa perlukan sesuai kan diri lagik kat office nie
XD 

 



[KAt umah lar...]


Bukak terus muke buku!
huiiishh...
Rajen nye bukak FACEBOOK!
Ade orang kem video
Wahh~~

Wawa suke video nie..






Klakar lar dorang menari..
Buat WAwa tergelak trbahak2
Sabo2 [lagik??]
Nanti terkuar ilmu kang..

Nak no HJ gak!!!



Thanks k.nini
Yg telah mengirim kan video nie..


Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting