Thursday, December 24, 2009

You`re beautiful

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 9:05 PM


Location: My Bedroom!
LIstening to: DBSK - why did i fall in love with you
Mood: Sgt3 hepy?
Status: Ngantuk2 Ayam 





Alhamdulillah sekarang nie Wawa dah 100% sihat dari 4 in 1 penyakit. Huh? ape tu 4 in 1?..hehe Batuk + Selsema + Demam + Sakit Tekak = 4 in 1..Haiyoo seksa btoi lar dpt sume nie..bukan seminggu sakit tapi 2 minggu huhu caye tak? btoi.. Mule2 dpt lar sakit tekak.. maybe kurang minum air kot..haha biler dah minum air banyak sangat dah asyik kuar masuk tandas lar pulak..ish2..pastu berlarutan → batuk → demam → selsema.. Kwn Wawa dah gempaq ngan H1N1 gelombang 2 tu.. huhux tapi Wawa nie dah la penakut nak jumpe doktor..tatot kene suntik. Nmpk aje jarum tu kecik tapi bile kene cucuk.. AHHHH!!! tak tau la rase macam mane.. hanye org yg dah berpengalaman kene suntik jarum besar aje la yg tau hehe..

Haa..!! Tang2 Wawa dok bukak facebook, ade laa Wawa ternampak salah sorang kwn fb Wawa nie kene tag kat 1 gmbar yg menarik perhatian Wawa... Jd Wawa pon bukak.. Tgk2 Wawa ingat macam group band mane dtg. Ade la kat gmbar tu Wawa nampak tulisan kecik tulih 'A.N.JELL'.. Jd ape lg Wawa nak tau, search jer lar.. toot* to0t* jumpe.. rupe nye cerite drama korea yg mengenai idol group. Jom tgk sinopsis die:


*Tae Kyung and On Yu are in search of a new member for their idol group, A.N.JELL. However, Mi Nam suffers an injury at the last moment. So Mi Nyu, his twin sister, is asked to step in for her brother. The rest of the drama follows the behind-the-scenes life of an idol group.


Nmpak menarik kan..kan..kan.. kepada yg minat cerite korea aje la kan. Jd Wawa nak tengok cerite nie tapi xdapat sebab nye sume yg Wawa jumpe, broken link! hurmp! nie yg geram nie. Pape pon dapat lar tengok dier punye ost kat youtube pon jadi lar. Hah! nie hambik! nie salah satu video nye..






Nak tgk video lagi??.. Cari laa sendiri ye..hehe 



**************************************************************



Tengah dok seronok menaip..tup* tap *tup* tap*... Arrghhhhhh!!! tengok lar ape dah jadi sekarang..




HUhux.. button keyboard dah rosak 1! Rosak kat no 2 lak tu.. kalau nak taip letak @ pon susah! payah nk taip email [padahal satu jer].. nak taip ic Wawa pon payah! [ngade2 nye..] hehe sebab ic Wawa banyak gune no 2 nie... No Ong bg ic Wawa hoho!

Waduhx2... kejap lg akak Wawa dah nak balik dari keje nye tu.. Balik2 aje.. "internet Wawa!!!".. hah tu la dier akak ku yg sorang nie online komik aje dier layan.. Adik pulak ngan game online dier, nak main ngan kwn dier..[Habis tu Wawa??] hehe same jer.. Kaki online facebook ngeee~

Okiez..Bubye! Mau tido lar..[ awal lagi] 


Haa..! Baru ingat.. sebelum lupe, Wawa ucapkan 

MERRY CHRISTMAS!!!

[huhux nak hadiah jugak! Santa Clause! weee~]

2 komen:

Wan ShahMizal said...

ngantuk2 ayam pun bleh taip dgn baik hihikz!

Wawa Takizawa said...

aym yg ngantok
org nye xngantok sb tu leh taip ngan bek skali XD

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting