Tuesday, December 29, 2009

Oh Broadband ku...

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 10:06 PM




Location: KLCC
Listening to: Ring Ding Dong - ShiNee
Mood: confused
Status: ngah mengong






Akhirnye dpt gak tukar ke broadband yg baru!! Mase mule2 tu pergi lar KLCC, kat situ aje lar yg dekat pon kalo ade masalah ngan modem broadband. Jadi Abah pon hantar lar Wawa sampai sane kebetulan Abah nak ambik gambar wedding dah siap cuci tapi bile pergi sane gambar nye belom siap lagi sebab nye pekeje nye cuti.. Jadi Abah pon terus lar hantar Wawa kat KLCC depan ISETAN Wawa diturunkan [haha skema nye..].. Haha ngan muke blur Wawa pon terus masuk ISETAN..tercari2 lak tu jalan kuar nak pi maxis centre huhux kwn yg memahami Wawa jer tau macam mane Wawa orang nye [pelupe btoi lar bdk nie..]..

Tu yg turun naik escalator dapat lar jalan kuar dari ISetan tapi dah dok kat tingkat 3 pulak tu..haiyoo ma~~ kene lar pulak turun pi tingkat 1 kot rase nye maxis centre.. akhir nye jumpe maxis haha memening kan btoi lar..[masalah bagi org pelupe d~_~'b..]


Tang dok tunggu giliran ade lar 7 customers waiting..[dah tertulih kat no giliran..hihix] sambil tunggu tu macam2 Wawa pikir..pikir ape? hah! bape lar kene charge kalo broadband rosak ler.. mule2 tu ade gak pikir kene charge RM200 fuhh..!! ok lagi tu ade gak simpanan utk makan bulan depan [ yela..nak LI nanti..] bile terkuar lak pikiran kalo die mintak RM500? huuu..~~~ Wawa nak makan ape nanti? ade lar terbayang pulak kalo xcukup makan masa time office [yea mase LI berjalan..] ape lagi...cukup aje time untuk rehat terus balik rumah makan..! haha MAKK..!!! Nakk makan..!! hehe...


Tunggu punye tunggu no Wawa dah panggil.. berdebar macam nak pi interview pon ade gak hoho sebab nye Abah bagi RM300 aje.. Terpikir lar gak kalo xcukup nmpk nye kene kuar ngan tangan kosong aje lar huhux..~ Apek tu pon check lar ape yg xkene ngan modem tu, [dpt customer servive Apek] rupe nye modem punye USB tu longgar jadi xbleh nak connect masalah nye.. Apek tu pon cakap USB die rosak perlu tukar yg baru lar.. Wawa 1st tanye "Ade kene charge?".. Apek tu pon "Tak laa".. Ahhh..!! dalam hati dah yes2! xpayah bayar..FOC! hehe


Dah dapat broadband tu ape lagi..blah aje la hehe.. masuk lak balik ISETAN tu and kuar nak balik.. Yg buat Wawa mengong nye... Tang nak balik tu baru  lar Wawa nmpk maxis centre tu sebelah ngan ISETAn tu aje..ADUYAI..!!! mengong btoi WAWA..!! oh.. Silly Wawa patut buat lagu nie..huhux


Tak ape lar.. ape salah nye exercise kan kan kan..hehe pusing punye pusing hoho.. rupe nye berjiran rupenye.. Alahai Wawa.. Tapi xkisah lar.. broadband dah dapat! balik2 nak online lar hehe tapi xjadi online pon sebab nak kemas2 rumah dulu..akhir nye dapat online hari nie..dah penat sgt kan mengemas..[rajin btoi bdk nie..] kdg2 jer rajin..






Nie lar jadi nye bile mengemas..kene cakaran jarum huhux!
sory..gmbr xbape jelas lak hihix!

0 komen:

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting