Wednesday, December 30, 2009

Happy Birthday to my sis!

Sekian, BuBye! dari Wawa Nasir at 1:45 PM




Location: Pizza Hut, Sri Gombak
Watching: Manjalara tv3

Mood: :D
Status: kenyang..




Hari nie bday akak Wawa, dah masuk pon umo 22 tahun hehe hujung tahun lak tu..
Alang2 sume ade kat umah kan, ape lagi Abah pon ajak lar kuar makan..
Abah tanye " Nak makan ape?"
Kteorang pe lagi "Nak makan pizza!!" 
haha bukan selalu dapat kuar satu family..aduyai susah..knape?
Abah busy ngan wedding photography sebagai keje part time.. Kalo Mak selalu ade kat umah hehe dah name surirumah kan.. Akak? Akak Wawa keje kat KLCC pon dapat cuti sekali seminggu.. Adik pulak suke sangat kuar ngan kawan drpd family..haish! sorang aje anak lelaki kan kat umah.. Wawa lak? time cuti nie jadi lar surirumah kejap hehe sementare nanti busy lak ngan praktikal..

Jadi kteorang satu family pon kuar makan kat pizza hut, kire tu sambut birthday akak Wawa ler..hehe tu die gmbar kat atas tu piza yg di order oleh Wawa and akak.. Cume xnmpk ayam BBQ lagi sebab blom sampai lagi time tu..hehe

Jemput2 lar tengok ye..



hah nie adik ngan mak
[adik larikan muke lak xmo kne ambik gmbar..haish.!]




 

nie pulak Akak and Abah [hehe sory candid-oppss tutup mulut hihix]
~Happy 22nd Birthday My sis~
HUjung tahun tu kalo Mak lahir kan Akak lambat sikit baru lar tua setahun Wawa ngan Akak..hihix! 






hihix..Wawa yg ngah sedap makan ayam BBQ yg baru sampai
[selalu mkn lambat, org lain hbs mkn dah...huhux]


Haish td pon Abah hampir aje nk kne saman parking kete.. nasib baik Wawa sempat letak tiket parking.. BAru aje letak kete kat tempat park..ish2 tak menyempat org nie nak main saman aje..huhux! sementare Wawa nak pi bayar duit pendaftaran utk praktikal yg agak mahal tu [ye..RM105 byk tu..].. kolej nie kan... harap aje mintak duit banyak2 tapi org2 yg buat keje nye sikit and malas..haish..hehe jangan marah tak sume macam tu kan..hihix


 

p/s: bile lar birthday Wawa nak sampai hehe..

2 komen:

Wan ShahMizal said...

ahhh!!
mkn pizza tak ajak pun..
kamuh masih hutang 2 pizza

farhana fana said...

akk pown nk..
huhu..
nt blnje wan mizal ajak akk skli k..
hehehe..

Post a Comment

Cute Onion Club - Onion Head
 

Wawa Takizawa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting